"Seninleyiz Başkan!"

TAKİP ET

Muhtarlarla bir araya gelen Karaman FK Onursal Başkanı Mehmet Ali Han, çıktıkları kutlu yolda en büyük desteği aldıkları muhtarlarla birlikte başara hikayesini yazmaya kararlı olduklarını ve Karaman'ı marka şehir yapacaklarını söyledi.

Karaman FK’nın sportif başarısının yanı sıra ASKF yönetimi, Gençlik Spor il Müdürlüğü, millî Eğitim müdürlüğü ile bir araya gelen Onursal Başkan, muhtarlarla bir araya gelerek ilklere imza atmaya devam ediyor.
Türkiye’nin hiç alışık olmadığı ve yaşamadığı birlikteliklere imza koyan Mehmet Ali Han, kulüp binasının bulunduğu Bayrakçı Otel’de Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Öngay ve mahalle muhtarlarını misafir etti. Muhtarların çok önemli bir kamu görevini ifa ettiğini söyleyerek söze başlayan Mehmet Ali Han:
“Bu şehirden hepimiz sorumluyuz. Eksikleri hep beraber gidermeliyiz. Öyle şeyler yapmalıyız ki; Türkiye, Avrupa Karaman’ı konuşsun, şimdiden konuşulmaya başlandık bile. Konya, Karaman diyorlar. Bunlara son vereceğiz. Her kes Karaman’a saygı duyacak, gıpta ile bakacak. Hizmet yolunda bir yola çıktık ve burada sizlerin desteği ,bizimle yol yürümeniz çok önemli. Mahallenizde çocukların spora yönelmesi için birlikte hareket edeceğiz. Yarınlarımız, çocuklarımız kötü alışkanlıklardan kurtarıp, sağlıklı bir neslin ortaya çıkması adına çalışacağız. Biz sizinle hizmet adına her şeyde varız. Mıntıkanızda ihtiyaç sahibi kim varsa bize bildirin, biz sizinleyiz, biz Karamanlayız. Maçlarda muhtarlarımızın eksiksiz görmek istiyoruz ve kulüp olarak sizlere kombine vereceğiz. Biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız.”
Muhtarlar ise toplantıdan çok mutlu oluklarını, ilk kez yapılan bu görüşmenin çok yararlı olduğunu belirterek, Karaman FK ile koordineli olarak çalışmaya hazır olduklarını, bundan sonra destek adına tribünde yerlerini alacaklarını ve tüm desteklerinin Karaman FK ve Mehmet Ali Han’a olacağını duyurdular.
Toplantı sonunda Onursal Başkan Mehmet Ali Han, muhtarlara Karaman FK forması hediye etti.