Şen ola Karaman şen ola!

TAKİP ET

TFF 3. Lig 1. grupta mücadele eden temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü, deplasmanda 1954 Kelkit Belediyespor'u 2-0 mağlup ederek ligde kaldı.

Karaman Futbol Kulübü, deplasmanda 1954 Kelkit Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Oynanan maçı hakem Lütfullah Aslan, yan hakemler Ulaş Çelik ve Metin Ekren hakem triyosu yönetti.
Maçın başlama düdüğüyle birlikte ekibimiz mücadeleye baskılı başladı. Karaman FK ataklarını sıklaştırırken aradığı golü 23. dakikada Hami Baytar'ın ayağından buldu. Temsilcimiz golün ardından oyunun kontrolünü tamamen eline aldı ve birçok net fırsattan yararlanamadı. Kelkit Belediyespor geliştirdiği cılız ataklardan sonuç alamadı ve temsilcimiz soyunma odasına 1-0 üstüklükle girdi.
Maçın ikinci yarısında etkili başlayan temsilcimiz Karaman FK, defans arkasına atılan toplar ile etkili olmaya çalıştı.
Maçın geri kalanında Karaman FK kontrolü ve disiplini bozmayarak kontra ataklarla etkili oldu ve 80. dakikada Hami Baytar bir kez daha sahneye çıkarak durumu 2-0 yaptı. Maçta baş gol sesi çıkmadı ve Karaman Futbol Kulübü 954 Kelkit Belediyespor'u 2-0 yendi. Maç sonunda Onursal Başkan Mehmet Ali Han göz yaşlarına hakim olamadı.
Bu sonuçla birlikte temsilcimiz 40 puana yükseldi ve 3. lige devam dedi.