Selman Oğuzhan Eser'in Vurulduğu An

TAKİP ET

2018 yılında seçimleri hatırlayalım.Karaman’da Ak Partiye büyük bir teeccüh var, milletvekili olmak için sayıları oldukça yüksek, isimleri önde..Ankara’daki  bağlantılarına  güvenenler  ,cemaat bağlantılarının hesapları bozduğu süreçte,hiz  ama hiç şans verilmeyen ,ismi telaffuz bile edilmeyen bir yiğit Kasaba çocuğu Selman Oğuzhan Eser , tak diye geldi 2.sıraya oturuverdi. Karaman’lı şaşkın, hesap kitap içinde olanlar  şaşkın.
Seçildi, gitti 5 yıl önce.Çıraklığa başladı TBMM’de. Ama ne çıraklık.Merdivenleri  birer birer değil onar, on beşer atlayan bir performans sergileyerek, hemen ustalık dönemine koşar adım geçti. Hani ilk okulda okurken, okumayı ilk öğrenen bizlere kırmızı kurdele takardı ya öğretmenimiz. Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da  o yıldızlı kurdeleyi, Selman Oğuzhan Eser’i l4 Mayıs seçimlerinde Karaman’da liste başı yaparak, Karaman sana emanet Selman diyerek taktı göğsüne..
Karaman Lütfi Elvan, Fikret Ünlü ,Recep Konuk gibi marka isimleri gördü,yaşadı.Şimdi kendisi markalaşma yolunda yürüyen Selman Oğuzhan Eser ile bir şans daha yakaladı . 
Daha önce de dedim, Karaman’da milletvekilliği garanti olan tek isim var o da Selman Oğuzhan Eser.
Gençlerin abisi, vatandaşın gönlünde taht kuran Eser, benim yerim garanti diyerek çalışmalarını rölantiye almıyor, aksine daha çok çalışıyor, çalışıyor.Gecesini gündüzene katıyor, Karaman’da yeni bir zafer şarkısı yazmak için çaba sarfediyor.
Hem de aday adaylıkları sürecince mangalda kül bırakmayıp, onlardan başka dava adamı olmadıklarını ilan edenler, Ankara’dan haklı olarak yedikleri çizikten sonra, piyasadan bir kaybodlura, pir kayboldular.Bununla da yetinmeyip, oturdukları yerden partiye zarar vermek için manevra yapıyorlar ve bunların farkedilmediği sanarak, kafalarını kuma gömen devekuşu misali , daha Ak Partiye nasip olmayan oylarının yine nasip olmayacağını ilan ediyorlar adeta. Yazık hem de çok yazık.
Sizlere sesleniyorum, dönüp Selman Oğuzhan Eser’e bir bakın. Bakmakla yetinmeyin dönüp bir daha bakın ve onun eteğinden tutmaya çalışan, destek verin. Vereceğiniz o destek Eser’in kendisi için değil,bu şehir,bu ülke için olduğunu unutmayın. 

Selman Oğuzhan Eser, Kazım Karabekir paşadan sonra Türkiye Büyük Millet Meclisinde kasabayı temsil makamına ulaşan ikinci milletvekili olarak tarihe ismini altın harflerle yazdıran isim olarak karşımıza çıkıyor.
ESER’İN VURULDUĞU AN!
Karaman’ın liste başı. Vekilliği garanti ve artık Karaman’n siyasi patronu Selman Oğuzhan Eser’in ağzından vurulduğu üç kelimeyi ne de güzel anlatmış bakın
“Beş yıl boyunca üç kelimeye vurulduk.
Tek birşey tatmin etti bizi, huzur verdi.
O sesi işitebilmek içindi bütün gayretimiz ve mücadelemiz. 
Beş yılın sonunda elimizde yanlızca bu üç kelime kaldı, herşeyden çok kıymetli tek tek biriktirdiğimiz, büyük servetimiz. 
Bütün kapıları açan o mucize, üç kelime.
"ALLAH RAZI OLSUN"
Bugün;
Gözlerim nekadar da çok şey gördü diyorum, kendimce.. Nekadar çok şey görürse görsün, bu gözler kendini göremez.
İçimden bir ses "Taşıyabileceksem, onlarca Karaman'ı yükler sırtıma, taşıyamayacaksam alır tüm yüklerimi.." diyor.
Beş yılın sonunda, bilmediğimi isteme gafletine düşecek değilim. 
Duam ;"Eğer ki bu dünyada verilen makamlar bizleri ahiret makamlarından edecekse vermesin Allah'ım. Hayırlı olanı versin."