Şampiyonluğa son iki nefes!

TAKİP ET

3. Türkiye futbol ligi 2. grubunda üst lig için Play-Off ilk maçında güçlü rakibi Orduspor 1967 A.Ş'yi deviren Karaman FK avantajı kaptı.

Kırmızı-Beyazlılar mutlu sona ulaşmak için sadece iki maç oynayacak ve 180 dakikada arzu ettiği sonucu alıp, TFF 2. Ligine adını yazdırmak istiyor.
ORDUSPOR 180 GÜN SONRA KAYBETTİ
TFF 3. Lig 2. Grubunun 1. Play-Off turunda Ayvalıkgücü Belediyespor’u eleyen Karaman FK ile Kuşadasıspor’u geçen Orduspor 1967 A.Ş eşleşti.
Orduspor 1967 A.Ş ligde iyi bir performans göstererek gücünü kabul ettiren bir ekip. Karadeniz temsilcisi tam 180 gündür yenilgi yüzü görmedi. Son olarak 27 Kasım 2022 tarihinde Kuşadasıspor’a 2-1 mağlup olan Mor-Beyazlılar o günden beri mağlubiyet yüzü görmedi. Son yenilgisinin üzerinden 21 maç geride kaldı ve Orduspor 1967 A.Ş 180 gün sonra Karaman FK deplasmanında Play-Off 2. Eleme ilk karşılaşmasında kaybetti.
KARAMAN FK HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
Rakibini tek gol ile geçerek 2. eleme maçı için fırsat yakalayan Karaman FK çalışmalarına ara vermeden başladı. Orduspor 1967 A.Ş ile Karaman FK arasında 6 Haziran Salı günü Yeni Ordu stadında oynanacak olan maçın gece maçı olması nedeniyle, temsilcimiz ilk çalışmasını akşam yaptı.
Karaman FK iki gün ilimizde çalıştıktan sonra, zorlu Orduspor deplasmanı için muhtemelen Pazar günü Ankara’ya hareket edecek ve oradan uçakla Ordu’ya geçerek kampa girecek.
SKOR ÜSTÜNLÜGÜ TUR GETİRECEK
Play-Off 2. eleme 2. maçında skor üstünlüğüne bakılacak. Maçın berabere tamamlanması halinde finale adına yazdıracak takım Karaman FK olacak. Ordu’daki maç tek farklı ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona ermesi halinde 15’er dakikalık 2 devre uzatmaya gidilecek, sonuç değişmezse tur atlayan takım penaltı atışları sonunda belirlenecek.
Karaman FK her türlü beraberlik halinde finale çıkan takım olacak. Ev sahibi Orduspor 1967’nin finale çıkması için sahadan 2 farkla galip ayrılması gerekiyor.