Şampiyon Hocaların Peşindeyiz!

TAKİP ET

Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Karaman FK , teknik direktör konusunda şampiyonların peşine düştü.

Karaman’ı hedeflerine taşıyacak bir yapı için yoğun çaba harcayan Onursal Başkan Mehmet Ali Han ile Karaman F.K Kulüp Başkanı Süleyman Han, ince eleyip sık dokuduktan sonra geçen yıl takımlarına şampiyonluk yaşatan teknik adamlarla temasa geçti.
Karaman F.K Onursal Başkanı Mehmet Ali Han, Kulüp Başkanı Süleyman Han ve Başkan Yardımcısı Ahmet Kapar, Ankara’da görüşmeler yaptı.
ŞAMPİYON BATMAN’IN HOCASI HIZARCI
Geçtiğimiz sezonda Karaman FK ile aynı grupta yer alan ve zorlanmadan 3.Türkiye ligi 1.grubunu şampiyon olarak tamamlayan ve 2.Türkiye ligine yükselen Batman Petrolspor’un Teknik Patronu Zafer Hızarcı ile masaya oturuldu.
Hızarcı’yı hedefleri ve projeleri anlatan Karaman FK yönetimi ,genç teknik adamın Karaman’a gelmeye sıcak bıktığı ve şartlarını ortaya koyduğu görüşme sonrasında Han kardeşler tekliflerini iletti ve Zafer Hızarcı’nın kararını bekliyor. Zafer Hızarcı’nın Karaman’a gelmesi beklenirken,imzaya çok yakın olduğu öğrenildi.
ŞAMPİYON HOCA İNCEDAL İLE GÖRÜŞME
Karaman F.K Onursal Başkanı Mehmet Ali Han ve Kulüp Başkanı Süleyman Han ,ayrıca bu sezon  Iğdırspor, İskenderunspor gibi güçlü takımların yer aldığı grupta Düzcespor’u şampiyon yapan Yavuz İncedal’lada bir görüşme gerçekleştirdi.
Türkiye liglerinde toplamda 8 şampiyonluk yaşayan ve  başarısın onaylatan Teknik Direktör Yavuz İncedal ‘ın düşünmek için süre istediği öğrenildi.
Bilindiği gibi Ayrancı’lı olan Yavuz İncedal, Ereğli spor ,Konyaspor gibi bir çok takımda forma giydikten sonra Teknik Direktörlük kariyerinde ise Göztepe ve Eskişehirspor’u 1.lige, Aksarayspor,  Gümüşhane spor, Endüstri spor ve Tokatspor’u 2.lige, Tarsus İdman yurdunu da 1.lige taşıyan Teknik adam olmuştu.