Sağlam Vekil Mazbatasını Aldı

TAKİP ET

14 Mayıs 2023 Seçimlerinde seçilerek milletvekili olan Osman Sağlam mazbatasını alarak resmen Karaman Milletvekili oldu.

AK Parti Karaman Milletvekili Osman Sağlam mazbatasını aldı. Karaman Adliyesinde düzenlenen program ile AK Parti'den milletvekili seçilen Osman Sağlam mazbatalarını Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Osman Yılmaz’dan aldı. Karaman Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Osman Yılmaz’dan mazbatasını alan Osman Sağlam’a eşi Vasfiye Sağlam’ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Murat Öztürk, SKM Başkanı Nazmi Ünlü, Eski Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün ve partililer refakat etti.
“Rehavete kapılmadan sandığa gidelim”
AK Parti Milletvekili Osman Sağlam mazbata töreninde 28 Mayıs’ta rehavete kapılmama uyarısı yaparak, “28 Mayıs tarihinde Cumhurbaşkanlığı seçiminde rehavete kapılmadan ilk turda olduğu gibi sandığa gitmeliyiz. Ne de olsa kazanırız diyerek sandığa gitmemezlik yapmayalım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı en yüksek oy ile tekrar Cumhurbaşkanı seçelim. Türkiye Yüzyılımızın fitilini ateşleyelim. Rehavete kapılmadan Karaman’da sandıkları tekrar patlatalım” dedi.
Mazbatasını alan AK Parti Karaman Milletvekili Osman Sağlam’ın TBMM’ye kaydını yaptırması bekleniyor.