RİZE EMNİYET MÜDÜRÜ ALTUĞ VERDİ ŞEHİT OLDU!

TAKİP ET

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi silahlı saldırıya uğradı. Olayda Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ağır yaralandı. Saldırıda Personel Şube Müdürü

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi silahlı saldırıya uğradı. Olayda Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ağır yaralandı. Saldırıda Personel Şube Müdürü ile Verdi'nin koruma polisi de yaralandı. Saldırgan trafik polisinin de yaralı olarak yadığı belirtildi.

2017'de Rize Emniyet Müdürü olarak görevlendirilen 1. Sınıf Emniyet Müdürü Altuğ Verdi  görüştüğü bir trafik polisi tarafından vuruldu.

Emniyet Müdürü Verdi saldırı sonrası ambulansla rıldığı Rize Devlet Hastanesi'nde ameliyata alındı.

Bilincinin kapalı ğu belirtilen Verdi bir önceki görev yeri Üsküdar'da 15 Temmuz darbe girişimi sırasında gösterdiği kahramanlıkla tanınmıştı.

Saldırgan polis memurunu engellemek isteyen Rize emniyet personel müdürü Ercan Polat ile Verdi'nin koruma polisi ve bir polis memuru daha yaralandı.

SALDIRGAN BACAKLARINDAN VURULARAK YAKALANDI

Derepazarı ilçesinde görevli ğu ve isminin İsmail ğu belirtilen saldırgan trafik polisi ise bacaklarından vurularak yaralı olarak yadı.

Saldırganın Rize içinde görev yeri değişikliği istediği ancak bu talebi kabul edilmeyince bu saldırıyı gerçekleştirdiği ileri sürüldü.