Puansız döndük!

TAKİP ET

Karaman Futbol Kulübü, 2. Lig Kırmızı Grubun 35. haftasında deplasmanda karşılaştığı İnegölspor'a 1-0 mağlup oldu

İnegöl İlçe Stadyumunda oynanan karşılaşmanın Orta Hakemliğini Van bölgesi B klasman hakemlerinden Serkan Pınar yönetti. Pınar’ın yardımcılıklarını ise Şanlıurfa bölgesinden Şükrü Çavcı, Adıyaman bölgesinden Eren Özçelik ile yine Van bölgesinden Muhammed Selim Özbek yaptı. Karşılaşmada gözlemci olarak Halil İbrahim Süslü, TFF temsilcisi olarak da Muhammet Özçakan ile İsmail Gökçe görev aldı. Temsilcimiz sahaya Baran Güler, Bora Çuha, Mete Yıldız, Ahmet Furkan Özcan, Artun Akçakın, İbrahim Can Köse, Erdem Dikbasan, Anıl Batın Aydın, Ömer Faruk Gümüş, Berkan Burak Turan ve Onur Taha Takır ilk 11'i ile çıktı.
Rakip İnegölspor ise, Bekir Sevgi, Nadir Çiftçi, Furkan Özyapı, Serhat Baştan, Kadir Turhan, Yusuf Kocatürk, Orhan Aktaş, Yusuf Talum, Uğur Utlu, Erkan Arda Çağdaş ve Ömer Gür ile sahada yerini aldı
Maçın ilk düdüğüyle birlikte maça temkinli başlayan temsilcimiz kendi yarı alanında kısa paslar yapmaya başladı. Rakip İnegölspor da sakin bir oyun sergiledi. Temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü ilk 40 dakikada bulduğu birçok fırsattan yararlanamadı. Ev sahibi ekip İnegölspor dakika 44'de Ömer Gür'ün ayağından bulduğu gol ile takımını 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı İnegölspor'un 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.
İkinci yarıya Teknik Direktör Cihan Erdil ve İsmail Gökkaya herhangi bir değişiklik yapmadan başladı. Kırmızı beyazlılar, ikinci yarıya ilk yarıya nazaran daha baskılı başladı. Önde baskı kuran temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü, ne yapsa da bir türlü aradığı golü bulamadı. Rakip İnegölspor savunması temsilcimizin ataklarını püskürtmeyi başardı. Müsabakanın ilerleyen dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve Temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü, İnegölspor deplasmanından 1-0 mağlup ayrıldı.
Temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü, 21 Nisan Pazar günü saat 15:00’da Yeni Karaman Stadyumu’nda Kastamonu spor ile karşılaşacak.