Projenin İlki Gerçekleştirildi

TAKİP ET

Kazımkarabekir Milli Eğitim Müdürlüğü ilçesindeki öğrencilere katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği projelerden biri olan 'bu topraklardan kimler çıktı, sıra sende' nin ilki gerçekleştirildi. 

İlçemizdeki 12.sınıf ve 8.sınıf öğrencilerinin özgüvenlerini arttırmanın hedeflendiği projede ilk konuğumuz Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr.Öğr. Üyesi Ahmet Yılmaz oldu. 
Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit açılış konuşmasında  “Bu topraklardan kimler çıktı sıra sende” projemiz ile memleketimizin yetiştirdiği önemli değerleri ortaokul son ve lise son sınıf öğrencilerimiz ile buluşturuyoruz. Bu başarıyı nasıl elde ettiklerini öğrencilerimize aktarıyorlar. 
Bu çalışmayla öğrencilerimizin bu isimleri rol model almalarını, özgüvenlerinin artmasını hedefliyoruz. 
Projemizin ilk konuğu Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr.Öğr. Üyesi Ahmet Yılmaz’a ilçemize gelerek öğrencilerimize sağladığı katkı için şahsım ve ilçemiz adına şükranlarımı sunarım. Organizasyon için Kazımkarabekir ÇPL idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederim.” Dedi.
Öğrencilere bu başarıyı nasıl elde ettiğini, istediklerini takdirde kendilerinin de bunu başaracaklarını aktaran Yılmaz “ kendinize güvenin, inanın bende bu topraklardan çıktım. Çalıştım azmettim ve bu noktalara geldim. Aranızdan da doktorlar veya başka mesleklerden  en iyilerinin çıkacağına inancım tamdır.” dedi. 
Programın devamında öğrenciler merak ettikleri soruları sorarak bilgi sahibi oldular. 
Program Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr.Öğr. Üyesi Ahmet Yılmaz’a çiçek takdimi ve teşekkür ile sona erdi