Pekmezci: "FETÖ, PKK'dan daha tehlikeli"

TAKİP ET

Araştırmacı Yazar üstad gazeteci Necdet Pekmezci Fetullahçı Terör Örgütü FETÖ'nün, PKK'dan daha tehlikeli olduğunu söyledi.

Derin Abiler, Derin Sırlar, Derin Devletin Üvey Evladı Yeşil, Reis gibi kitapların yazarı,Necdet Pekmezci Fetullahçı Terör Örgütü FETÖ’nün, PKK’dan daha tehlikeli olduğunu söyledi.
Hafta sonunda Karaman’a gelen ve Ak Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser ile danışmanı Tayfun Karakuş tarafından New Karaman otelde organize edilen sohbet toplantısına
katılan Necdet Pekmezci çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Fetullahçı Terör Örgütünü 9 başlı ejderhaya benzeten araştırmacı yazar Necdet Pekmezci, “Bu hain yapılanmanın 9 başlı ejderhadan farkı yok. Kafasını kesiyorsun, diğer yandan bir kafa daha çıkıyor. Kesilen kafanın yerine yenisi geliyor. FETÖ terör örgütünü tanıyamıyorsunuz ve tanımak da mümkün değil. Bu terör örgütü bu kadar mücadeleye rağmen hala faaliyetteler. 15 Temmuzda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği mücadeleyi taktir etmemek mümkün değil. Bunlar anlaşılmaz bir yapılanma içerisindeler. Almanya’nın FETÖ’su var, ABD’nin FETÖ’su var. Bu terör örgütü her yerde var. İnanın ki, FETÖ terör örgütü eli silahlı terör örgütü PKK’dan daha tehlikelidir” dedi.