PANKO Üzer'i, Üzmez!

TAKİP ET

Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi seçimleri için geri sayım sürerken, mevcut Başkan Talha Üzer ekibi ile güven tazelemesine kesin gözüyle bakılırken, seçimlerinin favorisi olarak gösteriliyor.

Talha Üzer, Karaman’ın desteğini arkasına alırken, diğer aday Duran Özbudak listesine ilimizden güçlü bir isim arayışlarını sürdürüyor.
2018 yılının Mayıs ayında yapılan Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi seçimlerinde yine Talha Üzer ile Duran Özbudak kıyasıya bir yarış içine girmiş ve 12 bin 997 oyun kullandığı seçimler sonunda 6 bin 424 oy alan Üzer, 5 bin 760 oy alan Duran Özbudak karşısında seçimi kazanmıştı.
KARAMAN’DAN ÜZER’E DESTEK
Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifinin en geç Ağustos ayına kadar yapması gereken ancak erkene çekilerek Haziran sonu, Temmuz ortalarında yapılması beklenen seçimlerde Karaman, büyük oranda Talha Üzer’e destek veriyor.
Üzer’in listesinde Karaman’dan yönetim kurulu üyesi olarak yol arkadaşlarını belirleyeceği, ibrenin ise Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram’dan yana olduğu sızan haberler arasında yer alıyor. Talha Üzer’in görevde olan mevcut listesinde denetim kurulunun tamamı Karaman’dan. Denetim kurulunda Mustafa Kansız, Mükremin Kara ve Ömer Yıldırım ilimizi temsilen görev yapıyor.
Talha Üzer’in yeni yönetim listesine ve denetim listesine Karaman’dan isimlere görev vermesine kesin gözüyle bakılıyor.
ÖZBUDAK KARAMAN’DAN İSİM ARAYIŞINDA
Talha Üzer’in karşısına aday olan Duran Özbudak seçim çalışmalarını sürdürürken, Karaman ayağının zayıf kalması dikkatlerden kaçmıyor. Daha önce Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifinde yönetim kurulu üyesi Barata Tarım yönetim kurulu başkanı Zekeriya Özermiş, Karaman Ziraat Odası eski Başkanı Ercüment Yılmaz ile görüşün ancak, Özermiş ve Yılmaz’dan olumlu yanıt alamadığı öğrenilen Özbudak’ın yönetime veya denetime ilimizden bir isim için görüşmelerini sürdürdüğü iddia edildi.
Duran Özbudak listesinde yer alacak olan Karapınar’dan Mustafa Kurum ile çalışmalarına devam ediyor.