Önce Kestel, sonra Isparta!

TAKİP ET

Hazırlıklarına 2.etap Burdur kampı ile devam eden Karaman FK'da çalışma temposu her geçen gün artarken, temsilcimizin hazırlık maç programı da belli oldu.

Kırmızı Beyazlılar ilk özel karşılaşmada Alanya Kestelspor önüne çıkarken, ikinci maçta ise Ispartaspor önünde gücünü deneyecek. Karaman FK son maçında ise Kıbrıs 1.lig takımı ile karşı karşıya gelecek.
HIZARCI: “OYUNCULARIM ÇOK İSTEKLİ”
Karaman FK Teknik Direktörü Zafer Hızarcı, 2.etap çalışmalarının mükemmel şekilde devam ettiğini belirterek:
“Günde çift çalışma ile lige hazırlanıyoruz. Hedefli bir takımız burada yapacağımız yüklemeler, güç ve dayanıklılık bizim için çok önemli. Futbolcularım aşıra derecede istekli oluşu beni mutlu ediyor. Oyuncularımı tanıyorum ancak bu yıl çok daha şiddetliler ve çok daha farklı olarak görüyorum ki, bu da bizim için değerli. Ligi eksiksiz girmek istiyoruz ve Onursal Başkanımız Mehmet Ali Han, Kulüp Başkanımız Süleyman Han ile yönetim kurulumuz bize çok iyi bir çalışma ortamı sağladılar ve biz de bunu en iyi şekilde değerlendiriyoruz.”
ÜÇ HAZIRLIK MAÇI
Burdur’da çalışmalarını sürdüren Karaman FK burada üç hazırlık müsabakası oynayacak. Ekibimiz ilk olarak 7 Ağustos Pazar günü Alanya Kestelspor ile karşı karşıya geldikten sonra, 12 Ağustos Cuma günü Ispartaspor önünde gücünü deneyecek.
Karaman FK son hazırlık maçında ise 16 Ağustos Salı günü Kıbrıs 1.liginde mücadele veren takım ile karşı karşıya gelecek.
HIZARCI: “TRANSFERİ KAPATTIK”
Karaman FK Teknik Direktörü Zafer Hızarcı çok iyi bir kadro oluşturduklarını belirterek:
“Şu an için transferi kapattık diyebilirim. Bu kadroya transfere ihtiyaç yok diye düşünüyorum. Ancak önümüze çok iyi bir fırsat transferi çıkarsa onu düşünür ve değerlendiririz. Mevkilerimizde alternatif isimlerimiz var ve zengin bir kadroya sahibiz. Hep birlikte hedefimize ulaşmak istiyoruz.”