Olmak ya da olmamak!

TAKİP ET

TFF 3. Lig 2. grubunda Play-Off yarı finalin ilk maçında sahasında Orduspor 1967 A.Ş'yi konuk edecek olan Karaman FK kazanmak başka bir şey düşünmüyor.

1 Haziran Perşembe günü söz futbolcularda olacak ama Karaman olarak bizlere büyük görevler düşüyor. Kenetlenme zamanı, birlik-beraberlik zamanı ve Karaman FK’ya görülmemiş bir şekilde destek zamanı.
İKİ AYAKLI BİR SINAV
TFF 3. Ligi statüsüne göre, Play-Off da ilk müsabakalar tek maç eliminasyon usulü ile oynandı. Karaman FK evinde Ayvalıkgücü Belediyespor’u 2-1 ile geçerek yarı finale ismini yazdırırken, Orduspor A.Ş ise Ordu’da Kuşadasıspor’u 3-2 mağlup ederek, Karaman FK’nın rakibi oldu.
Play-Off yarı finali çift maç usulüne göre oynanacak. 1 Haziran Perşembe günü saat 16.00’da Kemal Kaynaş stadyumunda Karaman FK ile Orduspor A.Ş kozlarını paylaşacak.
Rövanş ise 6 Haziran Salı günü Yeni Ordu stadında saat 20.00’de yapılacak.
Temsilcimiz Karaman FK Perşembe günü sahasında oynayacağı maça rakibi önünde önce galibiyet sonra ise avantajlı bir skor elde etmek için çıkacak.
HERKES BİZİ KISKANIYOR BİZ BAŞKASINI
Han kardeşlerin takımı alması ile futbol camiasında bir Karaman FK gerçeği ortaya çıktı ve tüm illerin örnek gösterdiği, gıpta ile bakılan bir ekip haline geldik.
Nasıl takdir edildik, gıpta ile bakıldığını unutmamamız gerekiyor. Onursal Başkan Mehmet Ali Han’ın büyük özverisi ve elini değil vücudunu taşın altına koyarak adeta tek başına bu takımı omzunda taşıması ile, Karaman FK isminden sıkça söz ettiren takım oldu. Unutmayalım; çok değil daha geçen yıl bu zamanlar Karaman FK ligde kaldık diye adeta bayram ettik, kutlamalar yaptık. Bugün ise artık şampiyonluk hesapları yapıyor, 2. lige çıkacak en güçlü adaylar arasında yer alıyoruz.
Onursal Başkan M. Ali Han; sosyal medya hesabından kıskanıyorum diyerek:
“Karaman FK – Ayvalıkgücü Belediyespor maçı için Ayvalık Meydanına büyük ekranda maç yayını veriliyor ve halk birlik beraberlik içeresinde müsabakayı izliyor. Ayvalık ilçe Belediye Başkanı’nı tebrik ediyorum. 
Doğrusunu söylemek gerekirse içim yanıyor, kıskanıyorum. Biz kendimiz için bir şey istemiyoruz, sadece gençlerimiz için, şehrimiz için istiyoruz.”
Tüm iller bize gıpta ile bakıyor, Onursal Başkan Mehmet Ali Han’da takımlara illerin, ilçelerin sahip çıkmalarını, desteklerini görünce kıskanıyorum diye feryat ediyor. Aslında o kıskanıyorum sözünün altında şehir olarak almamız gereken çok şey yatıyor.
BÖYLE GELİR ŞAMPİYONLUK
Onursal Başkan Mehmet Ali Han’ın sitemi ve Karaman adına taleplerini yeniden gözden geçirelim.
“İçim yanıyor. Benim hemşerilerim daha güzel temsil edilmeye layıklar. Kendi kendime çok düşündüm bazı şeyleri dile getirmeli miyim yoksa getirmemeli miyim diye ve karar verdim. Artık içime attıklarımı söyleyeceğim. 
Ayvalık Balıkesir’in bir ilçesi. Geçen hafta oynadığımız play-off maçını şehrin meydanında büyük ekranda birlik ve beraberlik halinde izlediler.
Senelerdir Kütahyaspor’u destekleyen bir belediye başkanı var. Geçen sene Batman’ı şampiyon yapan bir vali. Mersin, Aksaray daha nice şehirler. Spora ve şehre yatırım yapan bütün belediyeleri tebrik ediyorum.
Eğer çocuklarımızın kötülüklerden alıkoymak istiyorsak, Karaman’ı dışarda iyi bir biçimde tanıtmak istiyorsak, biraz sosyal olmak gerekiyor. Kazandığımız paraların bir kısmın bu şehir için harcamamız gerekiyor. Halkın oylarıyla seçilen insanlarında halkımıza bu yönde de hizmet etmesi gerekiyor.
 Karaman FK. – Ayvalıkgücü Belediyespor maçı için Ayvalık Meydanına büyük ekranda maç yayını veriliyor ve halk birlik beraberlik içeresinde müsabakayı izliyor. Ayvalık ilçe Belediye Başkanı’nı tebrik ediyorum. 
Doğrusunu söylemek gerekirse içim yanıyor, kıskanıyorum. Biz kendimiz için bir şey istemiyoruz, sadece gençlerimiz için, şehrimiz için istiyoruz.
Çok değerli hemşerilerime de çok teşekkür ediyorum. Anne, baba, çocuk demeden şehrimizi desteklemek için stadyumumuzu dolduruyorlar. Allah cc. Kendilerinde razı olsun. 
Bu şehirde para kazanan insanları, bu şehrin oylarıyla seçilenleri zamanı gelince halkımız sorgulayacak, bundan hiçbir şüphem yok.
Yarı finale çıkmış bir takımımız var. Bu takım sizin takımınız, bizi temsil eden şehrimizin takımı. 
Sevgili hemşerilerimden tek bir ricam olacak. 
1 Haziran Perşembe Günü oynayacağımız Orduspor 1967 müsabakasında çoluk çocuk, anne, baba, dede hepimiz lütfen bu takıma sahip çıkalım. Bu büyük fırsatı kaçırmayalım. 
O gün okullarımızı stadyuma getirelim. 2 saat bütün şehir maça kilitlensin, herkesin unutamayacağı bir an yaşayalım, yaşatalım. Şehrimizi bayraklarla donatalım, stadyumu dolduralım hatta stadın dışına büyük ekranlar kuralım. Birlik ve beraberlik içeresinde olalım. Böyle gelir şampiyonluk.”