Oğuz: "Türkiye Cumhuriyeti Bizlere Emanettir"

TAKİP ET

Karamanoğlu Mehmetbey Gazeteciler Cemiyet Başkanı ve İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Oğuz, Her 10 Kasım'da olduğu gibi bu yıl da atamızı özlem ve saygıyla anıyoruz kendisine ve silah arkadaşlarına rahmet diliyorum' dedi.

Karamanoğlu Mehmetbey Gazeteciler Cemiyet Başkanı Hüseyin Oğuz, Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 83’üncü yıl dönümünde saygı ve rahmetle andıklarını kaydetti.
Oğuz: “Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan ve eşsiz devlet adamı Ulu Önder Atatürk’ü, ölümsüzlüğe uğurladığımız günün 83’ncü yıl dönümünde minnet ve şükranla anıyoruz.
83 yıldır gözümüz yaşlı.
10 Kasım 1938'den bugüne seni her zamankinden daha çok özlüyor ve daha iyi anlıyoruz.
Türk Milletinin her bir ferdi Atatürk'ün getirdiği ilke ve devrimlerin gönüllü ve azimli birer koruyucusu olmaktan büyük bir onur duymaktadır.
Atatürk yalnız kahraman milletinin büyük bir şefi olmakla kalmamıştır. O, aynı zamanda insanlığın da en büyük evladı olmuştur."
Atatürk'ün büyük eseri, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti, sonsuza kadar bağımsız ve özgür yaşayacaktır.Atatürk, dünyanın çok nadir yetiştirdiği dâhilerdendir. O, bütün bir tarihin seyrini değiştirmiştir.
Türk milletinin eşsiz evladı Atatürk! Sen ebedi istirahatgâhında rahat uyu. "En büyük eserim." dediğin Türkiye Cumhuriyeti bizlere emanettir. Türk milleti 83. kez başın bir kere daha sağ olsun”