O bir kahraman!

TAKİP ET

Karaman'a adım attığı günden itibaren unutulmaz hizmetlere imza atan ve adeta şehrin ruhu olan Mehmet Ali Han ve kulüp Başkanı Süleyman Han, Türkiye Tek Yürek kampanyasında farklarını hissettirdiler, depremzedeler için AFAD ve Kızılay'a 2,5 milyon liranın yanı sıra sezon sonuna kadar Karaman FK'nın maç hasılatlarını depremzedeler için bağışladılar.

RTÜK koordinasyonunda ulusal, bölgesel ve yerel TV ve radyo yayıncılarının katılımıyla düzenlenen #TürkiyeTekYürek Kampanyası'na katılan Karaman FK Onursal Başkanı Mehmet Ali Han ve başkan Süleyman Han’ın yaptığı destekle, Türkiye’nin tek yürek olduğu bu kampanyada, Karaman olarak tüm kesimlerin takdirini topladılar.
“Türkiye Tek Yürek” başlıklı programın moderatörlüğünü Pelin Çift, Deniz Bayramoğlu, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Didem Arslan Yılmaz, Çağla Şikel, Nihat Hatipoğlu ve Tümer Doğru üstlendi.
BAŞKANLAR BİR ARADA
Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un kulüp başkanları, yardım kampanyası için ortak canlı yayına katıldı.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, stüdyoda telefonla bağış toplanmasına destek oldu.
Karaman FK Onursal Başkanı Mehmet Ali Han’ın 2,5 milyona ulaşan desteği ve sezon sonuna kadar tüm maç hasılatlarının yaklaşık 500 milyon lira olacağını Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, canlı yayında bu desteği duyurdu.
Öte yandan Beşiktaşlı Cenk Tosun, Fenerbahçeli Altay Bayındır ve Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu da stüdyoda gelen yardım telefonlarına cevap verdi.
115 MİLYARI GEÇTİ 
"Türkiye Tek Yürek" deprem yardım kampanyasında saat 02:54'te açıklanan miktara göre; 115 milyar 146 milyon 528 TL'lik bağış yapıldı.
Deprem yardım kampanyasında SMS bağışı ise 9 milyon 10 bin adete ulaştı.