Müjdeler olsun

TAKİP ET

Karaman'da sonunda spora ve tanıtıma kendini adayan, gençlerin spor ile daha güvenli geleceğe bakmasını sağlayan bir 'sağlam adam' çıktı. Karaman'da spor ve tanıtım alanında Osman Sağlam'ın vücudunu taşın altına koyması Karamanlılara ve özellikle spora gönül verenlere müjde gibi geldi.

Bakanlar Kurulu Eski Sekreteri ve AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Osman Sağlam, üretimi artıracak projeler ve disiplinli çalışma ile Karaman’ı her alanda zirveye taşıyacaklarını bildirdi.  AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Osman Sağlam, adeta şehirde çalmadık kapı bırakmadı. Bakanlar Kurulu Sekreterliği gibi kritik bir görevde yer alan ve bu alanda Karaman’ın sorunlarını çözen Osman Sağlam, vekil adayı olarak adeta şehri karış karış gezdi. Çalmadık kapı bırakmayan Sağlam aday, bütün sorunları not etti. Çözümün tam adresi olduğuna güvenilen Osman Sağlam'a, seçmenlerde büyük teveccüh gösterdi. 
“Spora ve Tanıtıma Sınırsız Destek Sözü”
Karaman’da üretimin artması ve şehrin tanıtılmasıyla refah seviyesini artırmak için Kolları sıvayan Osman Sağlam, “Öncelikle hayatım boyunca hep disiplinli çalıştım. Allah nasip ederde Karaman halkına hizmet etme imkanım olduğu an üretimi çeşitlendirerek artıracağız. En önemsediğim konu ise tanıtım faaliyetleridir. Turizmde çıtayı yükselteceğiz. Tarım ve hayvancılık konusunda radikal işler yapacağız. Bütün çiftçilerimizin sorunlarını yerinde tespit edip çözeceğiz. Küçükbaş hayvancılık daha da yaygınlaşacak. Çiftçilerimizin su sorununu bitireceğiz. Kapalı sulama sistemi Karaman geneline yaygınlaşmalıdır. Projelerin hayata geçmesi için bütün bürokratik tecrübelerimi kullanacağım. Karaman’ı entegre bir şehir yapacağız. Üretimi, istihdamı, tarımı, hayvancılığı, turizm ile her kesime hitap eden refah düzeyi yüksek bir il haline geleceğiz. Söz veriyorum Karaman’ı geliştireceğiz. Bu noktada bütün Karamanlı hemşehrilerim müsterih olsunlar. Taş üstüne taş koyacağız. Milletvekili seçilirsem, bürokrat tecrübelerimi, bütün projelerimi, hayallerimi ve Karaman aşkımı zirveye taşıyacağım. Gelin hep beraber bu şehri Türkiye Yüzyılına yakışır bir hale getirelim. AK Partimizi buradan güçlü bir şekilde meclise gönderelim. Cumhurbaşkanımızı her zamankinden daha fazla destekleyelim. Karaman yeni Yüzyıla hazır. Allah son nefesime kadar bu kadim şehre hizmet etmeyi nasip etsin” dedi.
Ayrıca spora ekstra parantez açan Osman Sağlam, hem futbol hem de diğer spor branşlarında gençlere sonuna kadar destek vereceklerinin de sözünü verdi. Osman Sağlam, sporun bu şehrin hem tanıtımında hem de güvenliğinde olmazsa olmaz olduğunu belirtti.