MUHTARLARDAN BAŞKAN ZORLU'YA ZİYARET

TAKİP ET

19 Ekim Muhtarlar günü kutlama programı içerisinde İlçemiz Mahalle ve köy muhtarları Ermenek  Belediye Başkanı Atila Zorlu'yu makamında ziyaret etti. Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Çalışkan,  bilgiler aktardı ve

19 Ekim Muhtarlar günü kutlama programı içerisinde İlçemiz Mahalle ve köy muhtarları Ermenek  Belediye Başkanı Atila Zorlu’yu makamında ziyaret etti.

Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Çalışkan,  bilgiler aktardı ve Belediye Başkanı  Atila Zorlu, Muhtarlarımızla birlikte fikir alışverişinde bulundular. Başkan Zorlu, bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı muhtarlarımıza teşekkür ederek, muhtarlar gününü kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi.

ZORLU’NUN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Devletimizin vatandaşlarımıza ulaşması noktasında her zaman en ön saflarda olan muhtarlarımız, halkımızın kendi içlerinden biri olarak her türlü sorun, sıkıntı ve taleplerini rahatlıkla ilettikleri temsilcileridir.

Vatandaşlarımızın kamu ve yerel yönetimlerce gerçekleştirilen hizmetlerle buluşması, insanımızın mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeleri için kamu ve yerel yönetimler arasında önemli bir köprü vazifesi gören tüm muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü’’nü kutluyor, kendilerine sağlık, mutluluk ve görevlerinde başarılar diliyorum.