Muhtarlar Gününde Vali Işık'a Ziyaret

TAKİP ET

Vali Mehmet Alpaslan Işık, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle kendisini ziyarete gelen Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Öngay ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

19 Ekim 2020 Pazartesi günü Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Vali Mehmet Alpaslan Işık’a çiçek takdiminde bulunan Muhtarlar Derneği Başkanı Öngay kabullerinden dolayı teşekkür etti.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Vali Işık, tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
 
Gerçekleştirilen ziyarete, Valilik İdare ve Denetim Müdürü Abdullah Şahiner, Muhtarlar Derneği Başkanı ve Ziya Gökalp Mahallesi Muhtarı Ali Öngay, Dereköy muhtarı Şaban Cingil, Hamidiye Mahallesi muhtarı Kasım Kara, Alişahane Mahallesi muhtarı Osman Uluer, Tapduk Emre Mahallesi Muhtarı Adem Ülküsever katıldı.


Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu Muhtarlar günü dolayısıyla mesaj yayınladı.
Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu, şu görüşlere yer verdi. 'Devletimizin vatandaşlarımıza ulaşması noktasında her zaman en ön saflarda olan muhtarlarımız, halkımızın kendi içlerinden biri olarak her türlü sorun, sıkıntı ve taleplerini rahatlıkla ilettikleri temsilcileridir. 

Vatandaşlarımızın kamu ve yerel yönetimlerce gerçekleştirilen hizmetlerle buluşması, insanımızın mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeleri için kamu ve yerel yönetimler arasında önemli bir köprü vazifesi gören tüm muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü’’nü kutluyor, kendilerine sağlık, mutluluk ve görevlerinde başarılar diliyorum' dedi.