"Mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz"

TAKİP ET

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligi B grubundaki temsilcimiz Karaman Minik Atılım Spor Kulübü, ligin 6. Haftasında deplasmanda Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'ne konuk olacak.

Hafta başından beri bu maçın hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz, ligde oynadığı 4 maçta aldığı 3 galibiyet ve bir mağlubiyet ile 6 puanla 3. Sırada yer alan Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü karşısında iyi bir oyun ortaya koyarak galip gelmenin hesaplarını yapıyor. Son haftalardaki kötü gidişata Bursa maçıyla dur demek isteyen Minik Atılımspor Kulübü tüm planlarını galibiyet üzerine yaptı.
“MÜCADELEMİZDEN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ”
Minik Atılımspor Kulübü Başkan yardımcısı Neslihan Ceylan kritik Bursa maçı öncesi yaptığı açıklamada, “Bu hafta Bursa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ile deplasman da karışılacağız. Bursa temsilcisi şampiyonluğa oynayan bir takım ve zor bir ekiple karşılaşacağız. İki haftadır talihsizlikler peşimizi bırakmıyor ve maalesef dört as oyuncumuzun sakatlığı var. Şu anda tedavileri halen devam ediyor. 1 oyuncumuz için fizyoterapist maça çıkamaz durumda olduğunu üzülerek bildirdi. Takım kaptanımız Buse Erdoğan dizinde menisküs yırtığı olmasından dolayı bu hafta bursa maçında oynayamayacak. Diğer üç oyuncumuzun durumu maç günü belli olacak. Bu durumların üst üste gelmesi alternatif oyuncu potansiyelimizin kısıtlı olmasından dolayı ister istemez takımımızda bir moral bozukluğu var. Bütün olumsuzluklara rağmen tabii ki bizler sahaya çıktığımızda mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz. Bursa maçında eksiklerimize rağmen sonuç ne olursa olsun saha da her zaman yaptığımızı yapacağız ve mücadele edeceğiz. Tek temennimizin tedavisi devam eden sporcularımızın bir an önce iyileşip aramıza dönmesidir. Takım kaptanımız Buseye de yönetimimiz adına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve ikinci devrede daha güçlü bir şekilde aramıza dönmesini temenni ediyoruz” ifadelerine yer verdi.