Maraş'ta 'Kahraman' olalım!

TAKİP ET

3. Türkiye futbol ligi 2.grubunda üçte üç yaparak 9 puanla liderlik koltuğunda oturan Karaman FK cumartesi günü Kahramanmaraş'ta Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraş A.Ş ile zorlu bir sınav verecek.

Temsilcimiz deplasmanda kazanarak kayıpsız olarak yoluna devam etmek istiyor.
Lige 4-0’lık Turgutluspor galibiyeti ile başlayan Karaman FK, deplasmanda Darıca Gençlerbirliği’ni 6-2 mağlup ettikten sonra, evinde Elazığ Karakoçanspor’u 1-0 ile geçerek, üç maçta 9 puanla ligin zirvesine demir attı.
Konuk olacağımız Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor A.Ş lige Kuşadasıspor deplasmanında aldığı 3-1’lik yenilgi ile start verirken, sahasında Gümüşhanespor ile 0-0 golsüz berabere kaldıktan sonra, Bayrampaşaspor deplasmanında 1-1 ile bir puan kopardı ve üç maçta bir yenilgi, iki beraberlik ile hanesine yazdırdığı 2 puanla on ikinci sırada yer alıyor.
Ligde oynadığı 3 maçta arzu ettiği sonuçları alamayan Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor A.Ş güçlü bir kadroya sahip ve her geçen gün form tuttuğu gözleniyor.
MORALLER YERİNDE
Üç galibiyet ve 9 puanla zirvenin tepesine yerleşen Karaman FK’da moraller yerinde, yüzler gülüyor. Onursal Başkan Mehmet Ali Han zorlu deplasman öncesi futbolcuların primlerinin tamamını ödedi ve sporcularda moral tavan yaptı.”
HIZARCI: “ZOR MAÇ AMA KAZANACAĞIZ”
Karaman F.K Teknik Direktörü Zafer Hızarcı, takımda eksik ve cezalı oyuncu bulunmadığını, tam kadro halinde hazırlıkların devam ettiğini belirterek:
“Bizim için her maç zor, her maç bir final. Biz sahaya arzu ettiğimiz oyunu aksettirek her maçta olduğu gibi galibiyet için mücadele edeceğiz. Zor bir 90 dakika bizi bekliyor ancak ben futbolcularıma güveniyorum ve puan ya da puanlarla döneceğiz.”