'Maraş'ın Kahramanları'

TAKİP ET

3. Türkiye futbol ligi 2. grubuna şampiyonluk parolası ile başlayan Karaman FK, zorlu Kahramanmaraşspor deplasmanından da 3 puanla dönerek bir engeli daha geride bıraktı.

Suni çim olan, küçük ebat sahada oynanan maçta zemin çok kötü olması ev sahibi takıma büyük bir avantaj verdiği 90 dakikada, ilk yarı golsüz biten maçın ikinci bölümünde ve özellikle son çeyreğinde oyuna ağırlığını iyice koyan ve üstünlüğünü kabul ettiren Karaman FK takımı arzu ettiği üç puana 81.dakika Tugay Keleş'in ayağından gelen usta bir vuruşla kavuştu.
İlk 45 dakikada rakibi iyi tahlil eden Teknik Direktör Zafer Hızarcı'nın ikinci yarıdaki oyuna dokunuşları ile üstünlüğümüzü kabul ettirdik ve gelen şık gol ile dördüncü maçımızda kayıpsız geçerek 12 puanla zirve keyfini sürdürdük.
ÇOK FARK OLABİLİRDİ
Kahramanmaraş'ta ki müsabakada 90 dakika oyunun hakimi bir Karaman FK takımı sahada idi. Ne yaptığını bilen, oyun temposunu ayarlayan, özellikle rakip çıkarken yaptığı baskı ve pres ile kaptığı toplarla rakip kalede tehlikeler yaratan Kırmızı-Beyazlılar farklı kazanacakları maçı tek gol ile de olsa kazanmayı başardı.
Skordan çok kazanmak önemliydi ve Karaman FK bunu başardı. Kaptan Akın Akman'ın bir füzesi kalecinin şaşkın bakışları arasında yan direkten dönerken, abartılı demiyoruz verilmeyen net bir penaltı vardı ki, pozisyonlar hakem kurslarında penaltının tarifi olarak gösterilebilir nitelikteydi. Rakip takım kalecisinin ayrıca kurtardığı yüzde yüz iki net pozisyonunun hepsini topladığımız zaman olması gereken Karaman FK'nın 90 dakika sonunda sahadan çok farklı olarak galip gelmesi gerekirdi, ama önemli üç puanda bunu tek gol ile aldıysak bundan daha güzel ne olabilir ki.
HAN KARDEŞLER ÇOK MUTLU
Karaman FK Onursal Başkanı Mehmet Ali Han ile Berlin'den maça yetişen kulüp başkanı Süleyman Han, galibiyetten sonra büyük sevinç yaşadılar. Karşılaşmanın tamamlanmasının ardından soyunma odasına giren Onursal Başkan Mehmet Ali Han başta Teknik Direktör Zafer Hızarcı olmak üzere teknik heyet ve futbolcuları tek, tek tebrik etti, kutladı, kucakladı.
Futbolcuların Büyük Başkan tezahüratları arasında Mehmet Ali Han, deplasman maçlarının primi olan 6 bin lirayı 2 bin lira yükselterek, Kahramanmaraş galibiyeti için futbolculara 8 bin lira prim verileceğini soyunma odasında duyurdu.
KARAMAN FK'DAN TEŞEKKÜR
Karaman FK Onursal Başkanı Mehmet Ali Han ile Kulüp başkanı Süleyman Han, Maraşta oynanan karşılaşmada kendilerini yalnız bırakmayan ve büyük misafirperverlik örneği gösteren Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Rıza Gençoğlu ile Kahramanmaraş Kulüp Başkanı Fatih Ceyhan ile yönetimlerine teşekkür ettiler.