Mahallenin gururu aday oldu

TAKİP ET

Karaman'ın tanınan ve hayırsever esnafı Yüksel Gıda Ticaret İşletmecisi Durmuş Yüksel, Şeyh Edebali Mahallesi Muhtar adaylığını açıkladı.

Karaman’da 2009 yılından bu yana ticarette güvenin adresi olan Yüksel Gıda Ticaretin işletmecisi ve mahallenin hayırsever sakini Durmuş Yüksel, 2024 mahalli idareler seçimi için muhtar adaylığını açıkladı. Şeyh Edebali Mahallesi Muhtar adaylığını açıklayan Durmuş Yüksel, ‘Hizmet için adayım’ dedi.
“Mahallemize hizmet edeceğim”
Şeyh Edebali Mahallesi Muhtar adayı Durmuş Yüksel insanları ayrıştırmak yerine birleştireceklerini dile getirerek, “Mahallemizin öncelikli sorunlarını gidereceğiz. Hayırseverlerden gelen yardımları kendi çıkarımız için seçim döneminde değil anında dağıtacağız. Hayırseverler için yaptıkları yardımların ne zaman nereye gittiğini içeren bir sistem kuracağız. Adil olacağız. Mahallemizin ekmek büfesi sorununu çözeceğiz. Hizmet edeceğiz. Koltuk sevdalısı olmayacağız. Mahallemizin ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını anında gidereceğiz. Belediyemizle iyi ilişkiler geliştirerek gelişmekte olan mahallemizin alt yapı ve üst yapı sorunlarının çözümünde öncü olacağız. Hizmet için adaylığımı ilan ediyorum. İnşallah birlikte mahallemizi yöneteceğiz. Kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklayacağız” dedi. 

ŞEYH EDEBALİ  MAHALLESİ MUHTAR ADAYI DURMUŞ YÜKSEL