Lütfi Elvan rüzgarı esti!

TAKİP ET

Mersin'de ziyaretlerde bulunan Elvan'ı halk bağrına bastı, büyük sevgi gösterisinde bulundu.

Mersin’de bir dizi ziyaretler ve temaslarda bulunan eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, olağanüstü bir ilgiyi karşılandı ve vatandaşlar Elvan’ı bağrına bastı.
Bakanlıktan görevden affını isteyerek ayrıldıktan sonra ilk ziyaretini Mersin’e yapan Lütfi Elvan, il ve ilçelerde vatandaşlarla bir araya geldi. Zaman zaman halka da seslenen eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "Neyi başarmışsak, bundan sonra da neyi başaracaksak sizinle birlikte yaptık ve sizinle birlikte yapmaya devam edeceğiz.  Sizler bizim güvencemizsiniz. Allah sizlerden razı olsun. Neyi başarmışsak, bundan sonra da neyi başaracaksak sizinle birlikte yaptık ve sizinle birlikte yapmaya devam edeceğiz. Bizler sadece vesileyiz, ama sizlerin desteği ile sizlerin birlik ve beraberlik ruhu içinde hareket etmeniz bizlere daha da güç vermiştir. Sizler için ne yapılsa azdır diye düşünüyorum. Siz değerli kardeşlerim vatanı için, milleti için Ay Yıldızlı Al Bayrağı için her şeyini feda edecek olan kardeşlerimizsiniz. Biz sizlerin değerini biliyoruz” dedi.
Mersin Valisi Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret eden Lütfi Elvan, belediyeler, Mersin İl Emniyet Müdürlüğünün yanı sıra Ak Parti İl Teşkilatı ile Tarsus, Silifke, Erdemli ilçelerinde halka buluştu.