Ligin sefiri!

TAKİP ET

Karaman FK Teknik Direktörü Zafer Hızarcı, geçen yıl Batman'da başladığı Zafer yolculuğuna bu sezon Karaman'da devam ediyor.

Duruşu, bilgisi, çalışkanlığı ve bilgisi ile her kesim tarafından büyük takdir gören Zafer Hızarcı ile Türk futbolu büyük bir Teknik Adama kavuşuyor. Adım, adım ve sabırla başarı merdivenlerinden çıkmaya başlayan Zafer Hızarcı, bu liglerin Sefiri olarak gündemdeki yerini alırken, istikrarı ile zirvede emin adımlarla ilerliyor.
Hem alaylı, hem mektepli bir Teknik adam. Futbolun her kademesinde Zafer Hızarcı'ya rastlamak mümkün. Buralara tesadüf gelmediğini ispatı ise, CV'si cevap veriyor Hızarcı'nın.
Türkiyenin imparatoru rahmetli Özkan Sümer'in öğrencilerinden. Başarılı bir futbolculuk kariyerinden sonra, çıktığı teknik adamlık yolculuğunda kitabı ilk sayfadan özümleyerek okuyarak, hiç bitmeyen futbol kitabının son sayfalarına gelmek üzere.
Futbolu okuması da iyi, yazması da. Hani, ağızlara sakız olan Hoca, oyunu okuyamıyor sözcüğü var ya, bizim Zafer hoca okumayı ilk mektepten itibaren iyi sökmüş olmalı ki, oyunu iyi okuyor, hem de okuma gözlüğü kullanmadan.
İlk yarıda ortaya konulan futbolda bir eksiklik var ise Zafer Hoca, iyi okuduğu için hemen müdahale ediyor ve kitabın başka bir sayfasına geçiyor, rakibi altüst ediyor. Oyun içinde rakibe göre oyun sistem değişikliğini, oyuncularına ezberletmiş, bu değişimlerde zorlanmıyor.
Disiplinden hiç taviz vermiyor. Özkan Sümer'in bir gün antrenmana kendisinin geç kalması üzerine kendisine ceza verdiği metotlar Zafer Hızarcı'nın kitabının ilk sayfalarında yerini almış bile. Futbolcuya saha içinde olması gerektiği kadar sabır gösteriyor sonrası fırtına.
Kendisini başarıya, kazanmaya odaklamış bir yapıda olan Zafer Hızarcı elbette ligin sefiri. Herkes saygı duymak, şapka çıkartmak zorunda.
Biz Zafer Hocayı rahat bırakır, saçma sapan şeylerle motivasyonunu bozmazsak, oda bizi Zafere giden yolda rakipleri Hızar makinesindeki usta bir Hızarcı gibi doğrar geçer.