KTSO'ya ziyaretler devam ediyor

TAKİP ET

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve Yönetim Kuruluna ziyaretler devam ediyor.

Üç dönem Oda Başkanlığı yapmış olan Toktay Oto San. Tic. Ltd. Şti. sahibi Mustafa Toktay, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Karaman Gökçe Köyü Muhtarı Hasan Özkan ve beraberindeki heyet Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan’ı ziyaret ederek hayırlı olması temennisinde bulundular.
Eski Lisanslı Harita Kadastro Bürosu (LİHKAB) Yetkilisi Metin Alkan, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Karaman Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Karaulu ve Başkan Yardımcısı Ali Ankaralı Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
KTSO Meclis Başkanı Ahmet Çelik ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.