Korku dolu dilekçe!

TAKİP ET

Karaman'da 3. sınıf öğrencisinin yazdığı dilekçe korkuyu gözler önüne serdi.

Karaman'da 3. sınıf öğrencisinin yazdığı mektup korku ve dehşeti gözler önüne serdi. Ülkemizde ve Karaman'da korkulu rüya haline gelen başıboş köpeklerin saldırması öğrencilerin canına tak etti. Korku ve panik içinde okula giden öğrenciler artık dayanılmaz bir hal alan köpek saldırılarına dur denmesini istedi. Yunus Emre Mahallesi Muhtarlığına dilekçe yazan 3. sınıf öğrencisi Çiğdem Tankişi, yaşadığı korku ve dehşeti satırlara döktü. Her gün okula gitmek için ecel terleri döken öğrenciler okulların tatil olmalıysa rahat bir nefes aldı. Büyük bir sorun haline gelen ve bir kişinin canı yanmadan, başıboş köpekler için çözüm üretilmesi istendi.
KORKU DOLU DİLEKÇE 
3. sınıf öğrencisi Çiğdem Tankişi mahalle muhtarlığına verdiği dilekçede, "TOKİ İlkokulu 3C sınıfında öğrenim görmekteyim. Hayvanların barınağa gönderilmesini istiyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim" ifadelerine yer verdi.
HASSAS BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR
Karaman Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Durmuş Ali Yumru küçük çocuklar için tehlike arz eden konuya çok hassas yaklaştıklarını bildirerek, "Değerli Yunus Emre mahallesi sakinleri öncelikle öğrenci kardeşlerimize iyi tatiller dilemek istiyorum. Ekte bulunan dilekçeyi çiğdem kardeşimiz muhtarlık olarak bize iletmiş bulunmakta. Her zaman mahallemizde başıboş gezen hayvanları gerekli koşullar oluştukça toplatıyoruz. Lakin bilindiği üzere hayvan hakları koruma kanununa riayet ederek bu işlemleri karşılamaya çalışıyoruz. Tatil süresince küçük yavrularımızın rahatça mahallemizde oyun oynayıp dolaşmaları için dilekçeyi alır almaz gerekli mercilere başvurmuş bulunmaktayız. Çiğdem kardeşimize hassasiyetinden ötürü teşekkürlerimizi sunarız" dedi.
Mahalle sakinleri başıboş köpekler için insanı yöntemlerle bir çözüm üretilmesini yetkililerden bekliyor.