KMÜ'ye Prof. Dr. Ateş konuk oluyor

TAKİP ET

2021 Yunus Emre ve Türkçe Yılı kapsamında Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ), Türk Dil Kurumu Başkanı Prof. Dr. Gürer Gülsevin'den sonra şimdi de Yunus Emre Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Şeref Ateş'i konuk ediyor.

KMÜ Edebiyat Fakültesi tarafından hazırlanan Yunus Emre ve Türkçe Yılı Sohbetleri adlı programın bu haftaki konuğu Yunus Emre Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Şeref Ateş olacak.
KMÜ Rektör Yardımcısı ve Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Muşmal’ın oturum yönlendiriciliğinde gerçekleştirilecek olan programda Yunus Emre Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Şeref Ateş, “Yunus Emre Yılı ve Yunus Emre Enstitüsü” konulu bir söyleşi gerçekleştirecek.
Rektör Prof. Dr. Namık Ak’ın da açılış konuşması yapacağı, zoom bağlantılı olarak Youtube üzerinden canlı yayınlanacak program, 31 Mayıs Pazartesi günü saat 15.00’te izleyiciyle buluşacak. 
Program, üniversitenin resmi Youtube hesabı olan https://www.youtube.com/UniversiteKMU adresinden takip edilerek buradan katılımcılara soru yöneltilebilecek.