Kazımkarabekir TBMM'de 

TAKİP ET

Ak Parti Kazımkarabekir İlçe teşkilatları, il genel meclis üyeleri ve muhtarlarla birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisinde milletvekilleri Selman Oğuzhan Eser ve Recep Şeker'in misafiri oldular, sorunları aktardılar.

Karaman Kazımkarabekir AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Topal, İl Genel Meclis Üyeleri Durmuş Demirci, Durmuş Kılbasanlı, İlçe yönetim kurulu üyesi Arif Tazıcı, İlçe Gençlik Kolları yönetim kurulu üyesi Ahmet Bayar, mahalle Muhtarlarımız Murat Güzel, Mehmet Delen, Eyüphan Delen, Fazıl Örs, Abdullah Evren, Adnan Demir, Serkan Küçükkoraş, Bekir Dönmez ve Muharrem Toker Türkiye Büyük Millet meclisini ziyaret ettiler.
Ak Parti teşkilatları ve mahalle muhtarları Ak Parti Karaman Milletvekilleri Selman Oğuzhan Eser ve Recep Şeker’e ilçedeki sorunları aktardılar ve taleplerini ilettiler.
Yapılan istişarelerden oldukça memnun kalan muhtarlar ve Ak Parti teşkilatları Eser ve Şeker’e teşekkür ederken, ilçeye yeni kazanımlar adına yararlı bir ziyaret olduğu görüşünde birleştiler.