Kazımkarabekir'i devraldı

TAKİP ET

31 Mart yerel seçimlerinde Kazımkarabekir Belediye Başkanı seçilen Durmuş Demir mazbatasını aldıktan sonra ilçede düzenlenen devir teslim töreninde Kazımkarabekir Belediyesi'ni Recep Boyacıoğlu'ndan devraldı

Kazımkarabekir’deki resmi olmayan sonuçlara göre, seçimlerde rakipleri karşısında yüzde 31,96 oy alan ve 638 oy ile en yakın rakibi MHP adayı Nurullah Necat Güven'den 19 fazla oy alarak Kazımkarabekir Belediye Başkanı seçilen Durmuş Demir, Karaman Adliyesine giderek mazbatasını aldı.  Kazımkarabekir Belediye Meclis üyesi seçilen adaylar da Demir ile birlikte mazbatalarını aldı.
Mazbatasını aldıktan sonra Kazımkarabekir’e geri dönen dönen Durmuş Demir, belediye binasında düzenlenen devir teslim törenine katıldı. AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser’in de katıldığı törende ilçenin yeni belediye başkanı seçilen Durmuş Demir, Kazımkarebekir Belediye Başkanlığını Recep Boyacıoğlu’ndan devraldı. “Her şey Kazamıkarabekir için” diyen Demir, ilçenin her alanda kalkınması için var gücüyle çalışacağını beyan etti.