Kazımkarabekir'e yeni bölüm

TAKİP ET

Kazımkarabekir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Kazımkarabekir Çok Programlı Anadolu Lisesi bünyesinde Tarım Bölümü Milli Eğitim Bakanlığı onayı ile açıldı. 

Karaman’ın tarımda marka ilçesi olan Kazımkarabekir’de açılan yeni bölümün ilçemize, Karaman’ımıza ve geleceğimize büyük katkı sağlayacağı öngörülmektedir. 
Yürütülecek çalışmalar ile Kazımkarabekir Çok Programlı Anadolu Lisesi ve bölümün bölgenin en gözde eğitim kurumlarından biri olması hedeflemektedir. 
Karaman’ın ortaöğretim seviyesindeki tek tarım bölümü olma özelliğini de taşıyan okulumuzun ilçe dışından da öğrencilerin talep edeceği öngörülmektedir. 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, yaptığı açıklamada, “İlçemizin geleceği için çok önemli olan bu bölümün kazandırılmasında katkı sağlayan Milli Eğitim Bakanlığımıza, Karaman Valiliğimize, Karaman Milletvekillerimize, Kazımkarabekir Kaymakamlığımıza, Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, çalışma arkadaşlarıma ve paydaşlarımıza çok teşekkür ederim. İlçemize ve öğrencilerimize hayırlı olsun” dedi.