Kazımkarabekir'de 'Spor Aşkı'

TAKİP ET

Kazımkarabekir'de çocukların spor yapması ve spora yönelmesi adına çok önemli adımlar atılırken, çalışmalar takdirle karşılanıyor.

Kazımkarabekir Gençlik ve Spor İlçe müdürü Şakir Çolak, gençlerin ve çocukların spor yapması adına adeta seferberlik ilan etti. Halen atletizm, güreş ve yüzmede faaliyetlerini sürdüren ilçe müdürlüğü, halk eğitim aracılığıyla Taekvondo branşında faaliyet geçiriyor. Spor ve sporcu dostu ilçe müdürü Şakir Çolak, köylerdeki çocukların da spordan uzak kalmaması için gerekli çalışmaları yapmayı da ihmal etmiyor.
Haftanın 3 günü bayanlar,  3 günü erkekler olmak üzere yüzme havuzu haftanın 6 günü, Karaman’dan görevlendirilen yüzme antrenörler Merve Yılmaz ve Mehmet Hopyar, cankurtaranlar, Rabia Karabacak ve Barış Eraydın nezaretinde hizmet veriyor Havuz Pazartesi, Çarşamba, Cuma erkekler, Salı, Perşembe ve cumartesi günü ise bayanlar için açılıyor ve saat 12.00 ile 17.00 arasında hizmet veriyor. İlçede ve köylerde yüzme bilmeyen kalmasın anlayışı ile yarınlarımız için büyük bir eksiklik gideriliyor.
Zafer Yavuzaslan atletizm, Mehmet Ali Daylak ise güreş branşında çocuklarımızı yarınlara hazırlıyor.
Tesislerin spor yapmak isteyen herkesin hizmetinde olduğunu belirten İlçe müdürü Şakir Çolak, hastane personeli başta olmak üzere resmi dairelerde görev yapanlarında öğle arası ve mesai saati dışında basketbol başta olmak üzere spor yaptıklarını ve bu faaliyetleri artırmak istediklerini belirtti.
İlçe müdürü Şakir Çolak spor yapmak için gelen çocuklara sporu ve tesisleri daha çok sevdirmek için jestler yapıyor, ikramlarda bulunuyor, çocukların kalbini feth ediyor.