Kazımkarabekir'de kurslar devam ediyor

TAKİP ET

Kâzımkarabekir Milli Eğitim Müdürlüğü öğrencilerin akademik gelişimin yanı sıra sosyal kültürel ve sportif gelişimlerini de sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. 

Öğrencilerin bu gelişimini sağlamak için yaz döneminde çok sayıda kurs açıldı. Yaz döneminde açılan ve devam eden futbol kursunu ziyaret eden Milli Eğitim  Müdürü Mustafa Eryiğit öğrenciler ile bir araya geldi. 
Mustafa Eryiğit burada yaptığı açıklamada “Kâzımkarabekir eğitim camiası olarak bütün okullarımız ve kurumlarımız ile geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmeleri için çalışmalar yürütüyoruz. 
Yaz tatili döneminde açılan çok sayıda kursla öğrencilerimizin dolu dolu bir yaz tatili geçirmesine katkı sağladık. Bu kurslardan biri olan futbol kursumuzun da okulların açık olduğu dönemde de devam etmesini planlıyoruz. Bunun yanı sıra farklı branşlarda da spor kursları planlıyoruz. Açılan bu kurslar öğrencilerin sportif gelişimini sağlamanın yanı sıra kurulacak takımlarla ilçenin müsabakalarda en iyi şekilde temsil edilmesini sağlayacağız. 
Çalışmalarda bize katkı sağlayan Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü’ne, Kazımkarabekir Spor Kulübü’ne, başarılı çalışmaları için Halk Eğitimi Merkezi yöneticilerimize, okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize, usta öğreticilerimize ve  antrenörlerimize teşekkür ederim” dedi. 
Milli Eğitim  Müdürü Mustafa Eryiğit’in ziyaretine Kazımkarabekir Spor Kulübü Başkanı Yasin Günaltay, Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Özgür Yusuf Karataş eşlik etti.