Kazanmak zorundayız!

TAKİP ET

Karaman Belediyespor, kendi evinde Belediye Kütahyaspor'u konuk edecek.

TFF 3. Lig 1. Grupta ilimizi temsil eden Karaman Belediyespor Pazar günü sahasında oynayacağı Belediye Kütahyaspor karşısına mutlak üç puan için çıkacak.
Ligin en genç takımı ünvanını elinde bulunduran ve oynadığı futbol ile herkesin takdirini kazanan Karaman Belediyespor, ligin iddialı ekiplerinden Belediye Kütahyaspor önünde alacağı bir galibiyet yolunu da açmış olacak.
Oynadığı 7 maçta bir galibiyet, üç beraberlik ve üç mağlubiyet ile 6 puanla onaltıncı sırada bulunan Karman Belediyespor, 7 maçta 3 galibiyet,3 beraberlik ve bir yenilgi ile 12 puan toplayarak beşinci sırada iddiasını sürdüren Belediye Kütahyaspor’u devirmek için sahaya çıkacak.
 
MAÇ PAZAR GÜNÜ
3.Türkiye futbol ligi 1.grubuna dahil olan Karaman Belediyespor ile Belediye Kütahyaspor arasındaki puan mücadelesi Pazar günü saat 14.00’de Kemal Kaynaş stadyumunda oynanacak. Kırmızı-Beyazlılar saha ve seyirci avantajını da kullanarak ligdeki ikinci galibiyetini almak istiyor.

EKEN: “KOLAY MAÇ YOK”
Karaman Belediyespor Teknik Direktörü Salih Eken, genç ve yeni bir ekiple mücadele ettiklerini hatırlatarak, “Oyuncularımız maç oynadıkça kendisini buluyor. Biz her karşılaşmada mücadeleci oyunumuzu ortaya koyarak, en iyi sonucu almak isteyen bir ekibiz. Batman Petrolspor deplasmanında şansız bir yenilgi aldık. Kendi kalemize attığımız gol var ardından özellikle 2.yarıda üstünlüğümüzü ortaya koyduk, elimize geçirdiğimiz fırsatları değerlendirsek sonuç çok daha farklı olurdu. Ligde kolay maç yok, bunlardan birisi de Belediye Kütahyaspor maçı. Ne var ki bizim için rakibin kim olduğu önemli değil, Karaman Belediyespor her maçta olduğu gibi sahaya kazanmak için çıkacaktır. Taraftarlarımızın desteği ile gülen taraf biz olmak istiyoruz” dedi.