Kazandığımız 'Savaş'ı, sahada kaybetmeyelim!

TAKİP ET

Ligin Dibine Demir Atan Karaman Belediyespor'da Acil Tedbirler Alınmalı, Anlayış Değiştirilmeli

Yılların hayali Profesyonel lige çıkış ile tamamlanmasının ardından, yönetim anlayışı ve hedef belirlenmeden oluşturulan kadro ile Karaman Belediyespor ateşin tam içerisine düştü, ligin dibine demir attı.

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın sonuna kadar destek verdiği Karaman Belediyespor yönetim bazında yapılan hataların kurbanı olmaması için acil olarak tedbirler alması gerekiyor. Karaman Belediyespor’a çok daha güçlü bir yönetimin iş başına gelmesi artık kaçınılmaz görünüyor. Başkan Muharrem Yurtsever’in emanet olarak verdiği paranın dışında kulübün gelirleri yok denecek kadar az. O zaman elini cebine atacak, takımı rahatlatacak isimleri ihtiyaç var ki, bu kişilerin Karaman’ın tek takımı olan Belediyespor’u desteklemesi için yönetici olması da gerekmiyor.Ne var ki, gönüllü olarak kimsenin bu takıma destek olma gibi bir düşüncesi olmadığına göre,destek olunması için ne gerekiyorsa onun yapılması gerekiyor.

SORUN NE TEKNİK KADRO,NE OYUNCULAR
Karaman Belediyespor yönetimi sezon başında bir hedef belirlemeden apar-topar lige girdi. Transferler nasıl yapıldı, kimse anlayamadı.Anlayan var ise bana anlatsın,bende anlayayım. Kasada para olmayabilir o zaman Karaman’a yakışan takımı oluşturmak için iş başındakiler görevlerini layıkı ile yapmak zorundaydı, transfer bütçesini kısıtlayarak değil, beklentilere cevap verecek kadrnoyu oluşturmak için fedekarlık yapmaları gerekiyor du, yapamamıyorlarsa o zaman kibar bir şekilde görevi bırakacaklardı..

Şimdi hemen bırakalım diyebilirler ama  onlar o zaman geçirdiler. Bu takımı güvendilerki kurdular, o zaman sonuna kadar bu kadronun başarılı olması için çaba göstermek zorundalar.

Sosyal medya başta olmak üzere takip ettiğim kadarı ile namlunun ucundaki isim Teknik Direktör Nasuh Aköz.
Bu takımın başına Fatih Terim’i getirin,Şenol Güneş’i getirin,bu anlayış, bu kafa yapısı ile daha fazlasını yapması mucize olur.O zaman önce başta Başkan Muharrem Yurtsever olmak üzere yönetimin bu anlayışı süratle değiştirmesi gerekir.

Ara transfer dönemine kadar bu takıma moral aşılayarak, paralarını zamanında ödeyerek, primler için kesenin ağzını açarak  toparlanması sağlanmalı, alacağı puanlarla tehlike bölgenin dışına çıkılması  gerçekleştirilmeli ve transferde kadro takviye edilerek, Karaman’a yakışan takım ortaya çıkartılmalıdır.
Yoksa yılların özlemi küçük hatalar sonunda hayal kırıklığına dönüşür,kendimizi yeniden amatör ligde buluruz ki, sonrası bu şehirde büyük fırtınalar eser.