Kaybetmedi kazandı!

TAKİP ET

Ak Parti Karaman Milletvekili adayı Fatma Coştu, milletvekili olamadı ancak kaybederken kazandı Karaman ve Türk siyasi hayati önemli bir değeri kazanmış oldu.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığını da yürüten Fatma Coştu, 28. dönem milletvekilliği seçimlerinde aday adayı oldu. Ak Parti Karaman Milletvekilliği sıralaması Selman Oğuzhan Eser, Osman Sağlam ve Fatma Coştu olarak belirlendi. Diğer siyasi partilerin 3. sırayı bırakın 2. sıradaki adayları bile seçim çalışmalarına katılmazken, Fatma Coştu ezberleri bozdu adeta 1. sıra adayı gibi gecesini-gündüzüne katarak müthiş bir performans sergiledi.
Kısa sürede vatandaşların gönlüne girmeyi başaran Fatma Coştu, kadınların da ümidi haline dönüştü. Karaman’ın Fatma Bacı’sı ilan edilen genç siyasetçi. Bu şehir için büyük bir kazanım olduğu gerçeğini taraflı tarafsız her kes tarafından kabul edildi.
Fatma Coştu, milletvekili olamadı, kaybetti ama kazanan siyaset oldu. Karaman’a çok büyük hizmetler vereceği sinyallerini şimdiden veren Fatma Coştu bu şehir adına büyük bir kazanım olduğunu gösterdi. Kaybederken, kazanmak bu olsa gerek. 
Ak Parti kadın kolları başkanı olarak görevini sürdüren Fatma Coştu’nun gönlündeki hizmet aşkı milletvekili olmasını gerektirmiyor.
Kaybetmeden Fatma Coştu. Sen kazandın. Bu milletin gönlüne girdin, kazandın. Siyaset çok uzun soluklu bir yol ve inanıyoruz ki; u o uzun yolda milletvekili de olacaksın, daha yüksek yerlerde olmayı da hak ediyorsun. Yolun açık olsun.