Katliam!

TAKİP ET

Karaman Belediyespor Artvin Hopaspor maçında resmen futbol katliamı yapan Serhad Ürkmez maç damga vurdu.

Karaman Kemal Kaynaş Stadyumunda oynanan Karaman Belediyespor Artvin Hopaspor maçında Türk Futbolu hakem Serhad Ürkmez tarafından adeta kıyım kıyım doğrandı. 
Karaman Belediyespor Artvin Hopaspor maçı dostluk rüzgarları eşliğinde başladı. Zorlu mücadelenin ilk yarısında gol sesi yükselmezken orta hakem Serhad Ürkmez skandal bir maç yönetti. Futbolcularla iletişim problemi yaşayan hakeme teknik heyetler ve tüm stad tepki gösterdi. Daha ilk yarıda faul olmayan pozisyonlara faul veren hakem tepkilerin odağına yerleşti.

İkinci yarı TFF temsilcilerinin bile hayretle izlediği bir maç oldu. Artvin Hopaspor atağında konuk ekip futbolcusu ceza sahası içinde çimlere takılarak yere düştü. Bir süre bekleyen orta hakem Serhad Ürkmez ilginç bir şekilde penaltı çaldı. Artvin Hopaspor 64. dakikada Melih Kılıç’ın penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın 68. dakikada Artvin Hopaspor'lu futbolcunun tedavisi devam ederken futbolcular Melih Kılıç ve Enes Kılıç'a "Kendi aranızda konuşmayın siz mi karar veriyorsunuz" diyerek müdahale eden hakem futbolcuları adeta çılgına çevirdi. Bununla yetinmeyen orta hakem 83. dakikada Artvin Hopaspor'dan Melih Kılıç'a 86. dakikada Karaman Belediyespor'dan Enes Emre Güçlü’ye kırmızı kart verdi. En az 12 dakika duraklama olan maça 6 dakika veren, yardımcı hakemin kaldırdığı ofsaytı bile tanımayan orta hakem Ürkmez tüm taraftarı çıldırttı. Vücut dili ile Karaman Belediyespor futbolcularına düşmanı gibi davranan hakemin yaptıklarına kimse anlam veremedi. Orta hakemin adeta sonucunu tayin ettiği maç 1-0 Artvin Hopaspor galibiyeti ile sonuçlandı. 

Katliam yapan orta hakem ve triyosu maç sonunda gülerek tünele giderken, hakem hakkında TFF ve MHK'nın ne karar vereceği merak konusu oldu.