Çirkin saldırı!

TAKİP ET

Bolu deplasmanına giden Karaman Minik Atılım Spor Kulübü maç sonunda yumruk ve tekme saldırısına maruz kaldı

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligi B grubundaki temsilcimiz Karaman Minik Atılım Spor Kulübü bugün Bolu deplasmanında Bolu Belediyesi Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi.

Bolu Karaçayır Spor Salonunda oynanan maçın hakemliğini Burak Kara ile Taner Kaplan yaparken, karşılaşmanın ilk devresi ev sahibi ekip Bolu Belediyesi’nin 14 – 10 üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci devrede temsilcimiz galibiyet için ataklarını sıklaştırırken maç 28-28’lik sonuçla berabere tamamlandı.

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte sahada centilmenliğe sığmayan olaylar yaşandı. Bolu Belediyesi Spor Kulübünün antrenörü Serkan Marangoz, Karaman Minik Atılım Spor Kulübü oyuncularından birine küfür etti. Daha sonra olay büyüdü ve takım oyuncularına yumruk ve tekmelerle saldırılırken kavga esnasında Minik Atılım Sporlu sporcular aldıkları yumruk darbeleri ile fenalık geçirdi. Saldırganlar antrenör İsmail Duran ile Kulüp Başkanı Ayşe Minik’e de saldırdılar. Seyircilerin de sahaya inmesiyle birlikte Minik Atılımlı iki sporcu baygınlık geçirdi. Olaylar sonrasında Karaman ekibi bir saat boyunca soyunma odasında mahsur kaldı. Güvenliğin sağlanmasının ardından ekibimiz sahadan ayrılabildi.

Kendisiyle görüştüğümüz Karaman Minik Atılım Spor Kulübü Başkanı Ayşe Minik, maç sonrası yaşanan arbede nedeniyle bazı oyuncularının fenalaşmaları nedeniyle hastaneye kaldırıldığını belirterek Bolu deplasmanında maruz kaldıkları saldırı nedeniyle son derece üzgün olduğunu belirterek, sporda centilmenliğe yakışmayan bu saldırı konusunda Türkiye Hentbol Federasyonu’nun en doğru kararı vereceğine inandıklarını söyledi.