"KARAMAN'DA BAYRAK DEĞİŞİM ZAMANI"

TAKİP ET

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Mahmut Sami Şahin'in Karaman Belediye Başkanı olarak açıklanmasının ardından, bayrak değişim ı, şehrimiz

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Mahmut Sami Şahin’in Karaman Belediye Başkanı olarak açıklanmasının ardından, bayrak değişim ı, şehrimiz için çalışmaya devakm, durmak yok  .

4,5 yıldır Karaman Belediye Başkanı olarak görev yapan Ertuğrul Çalışkan, Ak Parti grubunda belediye başkanlarının açıklandığı toplantıya Ak Parti Milletvekilleri Recep Şeker, Selman Oğuzhan Eser, İl Başkanı Mehmet Er, Ak Parti Karaman Belediye Başkan  adayı Mahmut Sami Şahin ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanı İmiş  İncedal Güneç ile birlikte katılan Ertuğrul Çalışkan, sosyal medya hesabından şu görüşleri paylaştı:

“4.5 yıl boyunca aşkla hizmet etme şerefine nail ğumuz Karaman'da bayrak değişimi ı. Adaylık görevi verilen Mahmut Sami Şahin kardeşimize başarılar diliyorum. Allah'ın izni ve sizlerin desteği ile seçileceğine inancımız tam. Birlik ve beraberlik içinde ülkemiz, şehrimiz için çalışmaya devam. Durmak yok..” .

  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Belediye Başkan adaylarının açıklandığı  Ak Parti grup toplantısında , Ak Parti Karaman Belediye Başkan adayı olarak belirlenen Mahmut Sami Şahin  ,Milletvekilleri ve il başkanı ile birlikte Erdoğan’ın yanına davet edilen Ertuğrul Çalışkan’ın fotoğrafların çekimi sonrasında Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile kısabir sürede olsa sohbet ettiği ve görüşlerini aktarması da gözlerden kaçmadı.