Karaman sizinle gurur duyuyor!

TAKİP ET

Karaman Belediyespor konuk ettiği 1954 Kelkit Belediyespor'un 2-1'lik skorla mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

TFF 3. Lig 1. grupta ilimizi temsil eden Karaman Belediyespor, kendi sahasında 1954 Kelkit Belediyespor’u ağırladı. Kemal Kaynaş Stadyumunda saat: 13.00’da başlaması geren mücadele, zemindeki karın temizleme çalışması nedeniyle saat: 14.45’te başladı. Sağanak yağışlı havanın etkili olduğu zorlu mücadelede hakem Gökhan Alkayalar düdük çaldı.
Balçık zeminde yürümenin bile zorlaştığı alanda Karaman Belediyespor maça fırtına gibi başladı. Birçok net fırsattan yararlanamayan temsilcimiz 26. dakika da talihsiz bir gol yedi. Kornerden gelen top ceza sahası dışına çıktı ve Kelkitli sporcu Adem Kaba'nın şutunda top Hami Baytar'a çarparak filelere gitti. Konuk ekip bu golle 1-0 öne geçti. Zorlu mücadelenin 29. dakikasında Hami Baytar sahneye çıktı ve skoru 1-1’e getirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.
Maçın ikinci yarısında baskısını rakip kalede arttıran temsilcisiz Karaman Belediyespor adeta tek kale top oynadı. Birçok net fırsatı yanlış tercihler yüzünden harcayan temsilcimiz sahayı Kelkite dar etti. Maçın uzatma dakikasında Burak Özsoy'un muhteşem pasında Yunus Teke kaleci ile karşı karşıya kalarak topu filelere gönderdi.
Son dakikada gelen golle tüm Karaman sevince boğuldu. Stadyumda dondurucu soğuğa rağmen seyirciler futbolcuları ayakta alkışladı. Maçın son düdüğünün çalmasıyla birlikte futbolcular ve teknik heyet tribünlere koştu. 
Karaman Belediyespor bu galibiyetle altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırarak puanını 21'e çıkardı.
Kelkit Teknik Heyeti Tüm Stadı Kışkırttı
1954 Kelkit Belediyespor teknik klübesi maç sonu yenilgiyi hazmedemedi ve taraftarlara hakaret etti. Bununla yetinmeyen yedek oyuncular ve teknik ekip tribünlere kar topu attı. TFF gözlemcisinin önünde gerçekleşen olaylarda 1954 Kelkit Belediyespor'a ne ceza verileceği merak konusu oldu.