"KARAMAN SAĞLIK'DA ÖRNEK OLDU"

TAKİP ET

2 yılı aşkın süre ile Karaman İl Sağlık Müdürlüğü görevini başarı ile yönettikten sonra Sağlık Bakanlığı strateji daire başkanı

2 yılı aşkın süre ile Karaman İl Sağlık Müdürlüğü görevini başarı ile yönettikten sonra Sağlık Bakanlığı strateji daire başkanı olarak atanan Dr.Hasan Arslan, tüm sağlık personeli ile birlikte Karaman’da sağlık hizmetlerini örnek bir konuma getirmeye çalıştıklarını söyledi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan veda mesajında şunlara değindi.

Kıymetli Karamanlı’lar 2 yılı aşkın süredir yürütmekte ğum İl Sağlık Müdürlüğü görevim Sağlık Bakanımız tarafından tevdi edilen daire başkanlığı görevi sebebiyle sonlanmış bulunmaktadır. Görev sürem boyunca tüm sağlık personelimizle beraber Karaman da sağlık hizmetini örnek bir konuma getirmeye çalıştık. Ülke genelinde ğu gibi ilimizde de kça önemli iyileşmeler . Sağlık alt yapımız ve insan kaynağı açısından kça iyi bir duruma . İlimizin nüfusu son 2 yılda yaklaşık %2 oranda artarken doktor sayımız %25, toplam personel  sayımız ise %8 oranda arttı. Sağlık hizmetlerinde kalite ve hasta memnuniyeti arttı. Sağlığa erişim ve ulaşım kolaylaştı, il dışı k sayımız %50 oranında azaldı. Bütün bunları yaparken ekip ruhu içerisinde birlikte çalıştığımız yönetici ve sağlık personeli arkadaşlarıma İl Milletvekillerimize Sayın Bakanlarımız ve Sayın Valimize tüm kamu kuruluşlarımız ve değerli yöneticilerine vermiş kları desteklerden dolayı teşekkürü borç bilirim. Tabi tüm bu çalışmalarımızı yaparken önceliğimiz Hakkın rızasını kazanmak, halkımıza hak ettiği hizmeti sunabilmek . Karaman, hayatımda gece gündüz emek verdiğim en güzel mutlulukları yaşadığım bir kent olmuştur. Her şeyden öte Karaman halkı beni bağrına basmış hayır dualarını eksik etmemiştir. Bu le bir Karaman dalısı olarak aranızdan ayrılmanın hüznünü yaşıyor, saygılarımı sunuyor ve sizlerden helallik istiyorum.