Karaman kenetlendi! Başkandan çağrı!

TAKİP ET

Karaman Futbol Kulübü'nün yönetimin Han kardeşlere geçmesiyle birlikte şehirde adeta şenlik havası oldu. Taraftarlar, Karaman halkı, bürokrasi ve siyaset hep birlikte bir bütün olarak takıma destek oldu. Yeni yönetime Karaman'da destek çığ gibi büyüdü. Almanya'dan Karaman'a gelerek takıma sahip çıkan Han kardeşler, şehrin babayiğitleri olarak ses getirdi. 
Karaman Futbol Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Han tüm Karaman halkının desteği karşısında duygulandığı belirterek, "Karaman'a doğduğum topraklara vefa borcumu ödemeye geldim. Doğduğum, büyüdüğüm balıklı şeker sattığım, ayakkabı boyadığım bu şehre borcumu ödeyeceğim. Desteğiniz beni çok mutlu etti. Sizden büyük enerji alıyorum. Çalışma azmim daha da artıyor. Karaman'ı tüm dünyaya tanıtacağız. Bugün Elazığspor maçına ailelerinizi de alın gelin. Tüm Karamanspor ailesi olarak birlik ve beraberlik içinde olalım. Sizden tek ricam kötü söz söylemeden hocamıza futbolcularımıza destek olalım. Bütün takıma var gücümüzle destek olalım. Hepsi karakterli pırlanta gibi insanlar. Daha çok desteği hak ediyorlar. El ele başarıya koşalım. Bugün stadı dolduralım" dedi.
Başkan Han'ın çağrısı sosyal medyada karşılık buldu. Yüzlerce kişi maça geleceğini belirterek tüm Karaman halkını maça davet etti.