Karaman kazanacak!

TAKİP ET

Karaman FK üst lig için son viraja girdi ve Play-Off 2.turunda Orduspor 1967 A.Ş'yi geçerek finale adını yazdırması ile kupanın bir ucundan tutmuş olacak.

Tüm Karaman Perşembe günü saat 16.00’da Kemal Kaynaş’ta olmalı, takıma sonuna kadar destek vermeli ve 2.nci maç için avantaj yakalamak için üzerine düşeni yapmalı.
BİR YILDA NEREDEN NEREYE GELDİK
Geçen yıl küme düşmekten son anda kurtulan Karaman FK, Han kardeşlerin ustaca dokunuşları ile bugün 2. lig için mücadele ediyor. Kümede kıl payı kalan takımın oyuncularının tamamı ile yollarını ayıran ve sil baştan yeni bir takım oluşturan Onursal Başkan Mehmet Ali yönetiminde takımın bugün geldiği nokta hiç de küçümsenemez ve büyük bir başarıya imza atmış durumda.
Üst lig için sadece üç maçımız var. Orduspor 1967 ile yarın evimizde oynadıktan sonra 6 Mayıs Salı günü Yeni Ordu stadında rövanşa çıkacağız. İki maç üzerinden yapacağımız Play-Off yarı finalinde rakibimizi saf dışı bıraktığımız anda, ligi 2. sırada tamamlayan Armoni Alanya Kestelspor ile finalde kapışacağız. Bu takım ilk yarıda 20 hafta liderlik koltuğunda oturdu, üst, üste değil üç maç ne maçlar kazandı. Şimdi kazanacağımız son üç maç bizi 2. lige taşıyacaktır.
KARAMAN KAZANACAK
Karaman FK’nın üst lige terfi etmesi ile Karaman şehri olarak hepimiz kazanacağız. Hep şikayet ettiğimiz kentimizin tanıtımı başta olmak üzere esnaflarımız, sanayicilerimiz, otellerimiz, restoranlarımız hep birlikte kazanan taraf olacağız.
Şimdiye kadar takıma destek olmayan, Onursal Başkan Mehmet Ali Han’ı yalnız bırakan ve katkı sağlamak adına köşe bucak kaçanlarda, bu takımın şampiyonluğu ile kazanacak. Kazan, Kazan formülü ancak Karaman FK’nın şampiyonluğu ile mümkün olacaktır.
Yalnız değil yapayalnız bırakılan Mehmet Ali Han’ı bu şehrin ilgisizliği ve alakasızlığı kendi deyimiyle içini yakıyor. Ama o vazgeçmiyor, elini cebine atıyor yine ödüyor, yine ödüyor ve vaat ettiği 3 milyon şampiyonluk primini bile hazırda tutuyor. Bir sanayicimiz çıkıp ta Ordu maçında şu kadar prim vererek destek oluyorum demiyor nedense.
Onların canları sağ olsun.
İnşallah bu takım çıkar ve bizde kazanan Karaman olarak Tarih yazarız. Tarih Kahramanları yazar, kahramanlıklarını unutmaz. Han kardeşler başta olmak üzere teknik ekibimiz, oyuncularımızın hepsi ayrı, ayrı bir değerdir ve son üç maçı alarak hepiniz bu kentin tarihine geçmek elinizde.