Karaman karnavalı!

TAKİP ET

Karaman tarihi günlere tanıklık etmeye başladı.

Karaman Futbol Kulübü Han kardeşler yönetiminde ilk maçına çıktı. Elazığspor ile karşılaşan temsilcimiz büyük bir taraftar desteği ile maça başladı. Maçı 1-0 kazanan temsilcimiz 3 puanla Han kardeşlere hoşgeldin hediyesi verdi. Sezonun seyirci rekorunun kırıldığı maçta davullar zurnalar hiç susmadı. Karaman'da özlenen görüntüler yaşandı. Maç sonu tüm stad 'Büyük başkan' tezahüratları ile Mehmet Ali Han'ı tribüne çağırdı. Karaman'ın umudu Han başkana herkes başarılar diledi. Maç sonu davullu zurnalı kutlama başladı. Karaman'ın kaderini değiştiren Han kardeşlere destek çığ gibi büyüdü. 
Karaman Futbol Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Han seyircilere "Daha yeni başlıyoruz. Çok daha iyi olacağız. Karaman hak ettiği yere gelecek" diye seslendi. Futbolcular maç sonu yönetim kurulu ve Onursal Başkan Mehmet Ali Han'a büyük destek verdi.
Karaman bugün ilk defa 22 yıl önceki Karamanspor'un en parlak dönemlerinin şehirde yarattığı etkinin aynısı ile tanıştı. Şehir ve takım kenetlendi. Karaman'da karnaval havası hakim oldu. Stadyuma gelen taraftarlar büyük başkan Mehmet Ali Han ve Karaman FK Başkanı Süleyman Han ile fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmedi.