Karaman'da iğrenç görüntü

TAKİP ET

Karaman'da paylaşım yapan bir hesap adeta tüm şehrin tepkisini çekti.

Deprem bölgelerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye olan yönelimden rahatsız olan ‘Deva Karaman’ isimli sosyal medya hesabı depremzedeleri hedef alan rezil bir paylaşımda bulundu.
Türkiye sandık başına gitti. Sonuçlar açıklandı ve seçime ilişkin en merak edilen bölgelerden biri de 6 Şubat'ta asrın felaketini yaşayan 11 ilimizdi. Deprem bölgesi olan 11 ilin 9'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti seçimi önde götürdü. Ülke genelinde ise iğrenç bir kampanya başladı.  Seçim sonuçlarının ardından deprem bölgeleriyle ilgili sosyal medyada çok çirkin paylaşımlar yapılmaya başlandı. Karaman’da  ‘Deva Karaman’ isimli sosyal medya hesabı da bu kervana katıldı.
DEPREMZEDELER SOKAK HAYVANLARINA BENZETİLDİ
‘Deva Karaman’ isimli sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda depremzedeler sokak hayvanlarına benzetilerek “Enkaz altında canlı canlı salasını dinletenin yakınları AK Parti’yi birinci çıkarıyor. Bir daha yardımlarınızı sokak hayvanlarına yapın. Kimseye iyilik yapmayın” denildi.
Yapılan iğrenç paylaşım tüm Karaman’dan tepki topladı. Paylaşımın altına bazı kişiler yorumla tepki gösterirken bazı destek yorumları utanç verdi. Tepkilerin ardından paylaşım kaldırıldı.
Ayrıca Karaman Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturma başlatacağı öğrenildi.