Karaman için hemen şimdi!

TAKİP ET

TFF 3. Lig 2. Grubunda zirve yarışı tam bir cadı kazanına dönüştü.

Güçlü ekiplerin şampiyonluk yarışı yaptığı ve cehennem grubu olarak nitelendirilen Karaman FK’nında yer aldığı 2. grubunda gel-gitler yaşanıyor ve her hafta sürpriz sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Son haftalarda şansızlıklar yaşayan ve liderin 3 puan gerisinde 3. sırada oturan Karaman FK hala zirvenin en büyük adaylarından bir tanesi. Güçlü kadrosu ile hedefi olan üst lige çıkacak kapasitede olan Kırmızı-Beyazlılar Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Amberçay Eynesil Belediyespor karşında alacağı galibiyet ile bir seri yakalayarak bundan sonra kaybetmeye tahammülü kalmadı.
ORTADA 10 MAÇ 30 PUAN VAR
Grupta maç eksiği ile Alagöz Holding Iğdırspor 47 puanla ilk sırada, aynı puana sahip Armani Alanya Kestelspor ikinci ve temsilcimiz Karaman FK ise 3.sırada haftayı geride bıraktı. Ligde daha oynanmamış 10 maç ve bunun karşılığında 30 puan var. 3 puanlık sistemde ve her takımın her takımı yenebileceği grupta farkı kapatarak, hedefe ulaşmak zor görünse de imkansız değil. Bizim takımımız grubun en iyi oyuncularına sahip ve en iyi futbol oynayarak sonuca giden bir ekip. Tüm olumsuzlukları geride bırakarak Pazar günü deplasmanda kazanılacak üç puan ile seri yakalayıp, en az hata ile ipi göğüslememiz gerekiyor.
Pazar günü Amberçay Eynesil Belediyespor ile karşılaşacak olan Karaman FK 26 Mart tarihinde evinde Ergene Velimeşe Spor’u konuk edecek. Ardından Ayvalıkgücü deplasmanına çıkacak olan Kırmızı-Beyazlılar, sahasında Büyük Anadolu Kırıkkalespor maçının ardından 12 Nisan Çarşamba günü deplasmanda Kuşadasıspor önünde sınav verecek.
Kemal Kaynaş’ta 16 Nisan’da Gümüşhanespor’u ağırlayacak olan temsilcimiz, 23 Nisan günü dış sahada Bayrampaşaspor ile kapıştıktan sonra 30 Nisan haftasını bay olarak geçirecek.
7 Mayıs tarihinde Yeşilyurt Ofspor ile Karaman’da oynadıktan sonra, 14 Mayıs’ta Alagöz Holding Iğdırspor deplasmanına çıkacak ve 20 Mayıs tarihinde evinde yapacağı Orduspor müsabakası ile sezonu tamamlayacak.
BU TAKIMA GÜVENELİM
10 maçın kaldığı ligde köprünün altında çok suların akacağı bir gerçek. Bizim umutsuzluğa kapılmadan takıma sonuna kadar destek vermemiz gerekiyor. Ligi ilk sırada bitiren takım direk olarak 2.lige çıkacak ve Play-Off sonunda ise bir takım daha üst lige terfi edecek. Bulvarspor maçından sonra bir ümitsizlik rüzgarı esse de, bu kaybedilen puanı bir yol kazası olarak değerlendirmek gerekiyor ki, birlik-beraberlik içerisinde, M. Ali Han ve Süleyman Han’ın kararlı duruşları ve inançları bu şehrin destekleri ile hedefine ulaşan taraf Karaman FK olacaktır.