"Karaman'ı güzel günler bekliyor"

TAKİP ET

Karaman Futbol Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Han, takımın ligdeki durumundan kurtularak kısa zamanda tehlike bölgesinin dışına çıkacağını ve her geçen gün grafiği yükselten takım oyuncularına güveninin sonsuz olduğunu söyledi.
Takımın teknik kadro değişikliğinden sonra yeni sisteme alışmalarının zaman aldığını belirterek:
“Batman Petrolspor ile Belediye Kütahyaspor karşılaşmalarından puansız ayrıldık. Ne var ki: deplasmanda oynadığımız ve son dakikalarda yediğimiz gol ile mağlup olduğumuz Kütahya deplasmanında takım oyun olarak pozitif işlere imza attı. Birçok pozisyon bulduk ve 0-0 iken yüzde yüz, karşı karşıya kaçırdığımız pozisyonlar var, bunlardan bir tanesini golle sonuçlandırabilsek üç puanının sahibi olmamız içten bile değildi. Üstün oynadık, pozisyonlar ürettik. Pozisyon bulan, pozisyona giren takım eninde sonunda golle bulaşacak ve puanlar almaya başlayacağız. Ligde atamazsan, kazanamazsınız. Bizde oyun var ancak atamıyoruz. Teknik kadromuz bunun üzerinde duruyor ve atacağımız zaman geldi. Ben bu konuda tüm futbolcularımıza güvenim sonsuz. Arzu ettiğimiz sonuçları kısa sürede alacağız. Arnavutköy Belediyespor’u evimizde konuk edeceğiz ve hedefimiz kesinlikle kazanmaktır. “
KARAMAN’I İYİ GÜNLER BEKLİYOR
Transferin tamamlanmasının ardından göreve gelmelerinin bir handikap olduğunun altını çizen Onursal Başkan Mehmet Ali Han:
“Elimizde ligin en genç ve istikbal vaad eden bir kadrosu var. Zaman bizim lehimize işliyor ve bu çocuklar bu takımı layık olduğu yere çıkaracaktır. Biz bu sezon en iyisini yapmanın gayreti içerisinde olurken, yeni sezon planlaması için de düğmeye bastık. Bu yıl tecrübe kazanan bu gençlere eksik mevkilere yapacağımız transferler ile yeni sezonda bambaşka, başarıdan başarıya koşan bir Karaman F.K ortaya çıkacaktır. Tesisleşme konusunda düğmeye bastık, arazinin tahsisi ile birlikte kazmayı vurup, Karaman’ı modern bir spor tesisine kavuşturmaya kararlıyız. Bu takım hepimizin, bu takım Karaman’ın. Onun için birlik-beraberlik içerisinde gereken ne ise onu beraberce yapacağız.”