Karaman FK'ya simsar talipler

TAKİP ET

Başkan Süleyman Han 50 milyon liralık teklifi düşünmeden reddetti

Süleyman Han başkanlığındaki yönetiminin olağanüstü genel kurul kararından sonra, pusu da yatan simsarların iştahı kabardı. Karaman ile hiç alakası olmayanlar farklı düşüncelerini alet etmek adına kulübe talip oldukları ve başkan Süleyman Han’a 50 milyon lira teklif ettikleri öğrenildi.

Karaman FK’da genel kurul için geri sayım sürerken, Süleyman Han’ın başkanlığı bırakma kararlığının ardından yönetime ciddi ve güçlü bir talibin Karaman’dan çıkmaması endişeleri beraberinde getirirken, İzmir’den bir grubun Karaman FK’ya talip olduğu ve konu ile ilgili olarak Süleyman Han ile bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

4 VİLLA TEKLİF ETMİŞLER

Aynı zamanda bir takım ile de irtibatları bulunan kişilerin Süleyman Han’a, Karaman FK’nın acil olarak anonim şirkete dönüştürülmesi talebini ilettiği ve karşılığında ise nakit değil ancak İzmir’den 4 adet villa verme tekliflerini ilettikleri öğrenildi. Bu villaların karşılığının 50 milyon lira olduğu belirtildi.

BAŞKAN TEKLİFİ REDDETTİ

Başkan Süleyman Han, gelen bu teklife kesin bir dille geri çevirdiği ve böyle bir olaya sıcak bakmasının mümkün olmadığını belirterek:
“Karaman FK bizim için bir sevdadır. Biz hiçbir zaman ticari olarak bırakın düşünmeyi, başarı için elimizden geleni şimdiye kadar yaptık, bundan sonra da yaparız. Benim şahsi alacaklarım var. Ben her zaman diyorum; Güvendiğimiz bu takımı üstlere taşıyacak yönetim geldiği anda ben bu alacaklarımın bir bölümünden feragat edeceğimi yine tekrarlıyorum ve başkanlığı bırakmam demek Karaman FK’yı bıraktım anlamına gelmiyor ve ben her zaman, her şartlarda yine destek olacağım. Sözümün arkasındayım” dedi.

Söz konusu Karaman ise