Karaman FK 'Sil Baştan'

TAKİP ET

TFF 3. liginde zirveyi hedefleyen bir rota belirleyen Karaman Futbol Kulübü yeni bir takım oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz sezonki kadrodan 4 veya 5 ismi bırakacak olan yönetim kurulu, 2022-2023 sezonunda hedefli bir takım olmak adına transfer çalışmalarına start verdi. Almanya’da bulunan Onursal Başkan Mehmet Ali Han ile kulüp Başkanı Süleyman Han, gurbetçi avını sürdürüyor. Teknik Direktör Volkan Uluç ile birlikte ince elenip sık dokunuyor ve istikbal vaat eden, takımı taşıyacak isimleri tespit edip görüşmelere başladı.
ALMANYA’DA ZİRVE
Mehmet Ali Han ve Süleyman Han, Berlin’de alt liglerde oynayan oyuncuları mercek altına aldılar. Sahibi oldukları BAK 07 oldukları Almanya 4. Lig takımı ve U-19 başta olmak üzere tüm oyuncuları tarayan Han kardeşler, Karaman FK için tespit edilen futbolcularla transfer masasına oturuyor. Elde edinilen bilgilere göre Hertha Berlin’de forma giyen birçok ekibin listesinde yer alan bir gurbetçi ile söz kesildi.
Hafta sonunda Almanya U-19 liginde son maçına çıkacak olan BAK 07 evindeki bu karşılaşmayı kazandığı taktirde bir ilke imza atarak ve U-19 Almanya 1. Ligine çıkacak olması nedeniyle Mehmet Ali Han ile Süleyman Han bu maça büyük önem veriyor.
Berlin’de Almanya ve Hollanda ile bağlantılı çalışan menajerlerle de bir araya gelerek görüşen Han kardeşler, gözüne kestirdikleri oyunculara Kırmızı-Beyazlı formayı giydirmek amacındalar.
Karaman FK Başkan Yardımcısı Ahmet Kapar, Türkiye’deki görüşmeleri takip ediyor ve transfer listesinde yer alan futbolcularla temas kuruyor.
Karaman F.K Başkanı Süleyman Han’ın hafta sonunda, Onursal Başkan Mehmet Ali Han’ın ise önümüzdeki içerisinde Karaman’a gelerek, söz kestikleri oyuncuları renklerine bağlayacakları ve 20’nin üzerinde oyuncu transfer edilerek, yeni sezonda şampiyonluk kovalayacak bir Karaman FK’nın ortaya çıkması için her türlü fedakarlığı yapacakları belirtildi.