Karaman FK güle oynaya!

TAKİP ET

Ligin en rahat takımlarından birisiyiz ve kalan 6 maçta en yüksek puanı alacak güçteyiz 

2.Türkiye futbol ligindeki ilk yılında büyük başarıya imza atarak, kalan 6 haftaya rağmen küme düşme korkusu yaşamayan ve hedefini üst sıralara çeviren Karaman FK, grubunun da en rahat takımlardan birisi olarak dikkat çekiyor.
Sezon başında yeni bir takım oluşturan ve desteksiz, yalnız olarak yola çıkan Başkan Süleyman Han, taraftarının desteği ve kendi inancı ile başarılı bir sezona imza atıyor.2.Türkiye futbol ligi kırmızı grubunda 30.hafta geride kalırken, Karaman FK 11 galibiyet 8 beraberlik ve 11 mağlubiyet ile 41 puanla haftayı 10.sırada tamamlayarak, ligin en rahat takımlarından birisi oldu.
TEHLİKE ÇEMBERİNİN TAMAMEN DIŞINDA
Karaman FK, son 6 haftaya sıkıntısız ve stresiz olarak giriyor. Sezon sonunda 4 takımın küme düşerek, 3.lig yolunu tutacağı sezonda, Kırmızı-Beyazlılar düşme hattının çok, çok üzerinde ve düşecek 4.ncü takımından 11 puan önde bulunuyor.
HEDEF DAHA ÜST SIRALAR
Ligde kalan 6 haftada Karaman FK, üç maçını evinde, üç karşılaşmasını deplasmanda oynayacak. Temsilcimiz, seçim nedeniyle 31 Mart tarihinde liglere verilen aranın ardından 3 Nisan Çarşamba günü Anadgold 24 Erzincanspor ile dış sahada kapıştıktan sonra 7 Nisan günü ise Fethiyespor’u konuk edecek.
Karaman FK sırasıyla İnegölspor deplasmanın ardından, şampiyonluk mücadelesi Veren Kastamonuspor’u Karaman’da misafir edecek. Alagöz Holding Iğdırspor deplasmanın ardından ise sahasında oynayacağı Somaspor maçı ile sezona veda edecek.
HAN:” GÜCÜMÜZÜ GÖSTERİYORUZ”
Karaman FK Başkanı Süleyman Han, bu sezon yakaladıkları başarının Karaman’ın başarısı olduğunu belirterek:
“Çok daha iyi olabilirdik. Arzu edilen desteği görsek ve bize köstek olunmasa ile şimdi çok daha farklı olur ve üst lige çıkma hesapları yapabilirdik. Ne var ki; ligdeki ilk yılımızda yeni oluşturduğumuz bir takım ile güzel işlere imza attığımıza inanıyorum ve artık yeni sezonun planlanmasının yapılması gerekiyor. Üç yıl önce attığımız tohumlar yeşermeye, meyvelerini vermeye başladı. Karaman her şeyin en güzeline layıktır ve daha güzel yerlerde olacağından hiçbir kuşkum yoktur” dedi Karaman Futbol Kulübü Yönetimi ve teknik kadronun futbolculara 4 gün izin verdikleri öğrenildi.