Karaman FK güç depoluyor!

TAKİP ET

Karaman'ın incisi temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü 2. etap kamp çalışmalarına başladı.

3. Lig 2. Grupta ilimizi temsil eden Karaman Futbol Kulübü, kamp programının ilk etabını Kemal Kaynaş Stadyumu’nda yaptığı antrenmanlarla tamamladı. 2. etap kamp çalışmaları için takım ve yönetim Burdur'da bulunan Lavanta Tepesi Hotel'e gitti. Kırmızı-beyazlı ekip, Burdur'da 15 gün sürecek kamp için top başı yaptı. 2 hafta boyunca yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek olan ekibimiz Lavanta Tepesi kampında Teknik Direktör Zafer Hizarcı yönetiminde, Karaman Futbol Kulübü Burdur Kampının ilk antrenmanını da yaptı. Otelin antrenman tesislerinde gerçekleşen antrenman 2 saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan idman, 5'e 2 top kapma, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Ardından geniş alan pas çalışmaları yapan temsilcimiz, son bölümde ise yarım sahada çift kale maç yaptı.
Temsilcimiz kamp boyunca iki hazırlık maçı yapacak. 7 Ağustos Pazar günü Kepez Belediyespor ile karşılaşacak olan temsilcimiz, 11 Ağustos Perşembe günü de Ispartaspor ile kozlarını paylaşacak.
Bu maçlar sonucunda Teknik Direktör Zafer Hizarcı ve Yönetim Kurulu takımın eksik noktalarını belirleyip transfer takviyesi yapıp yapmayacağına karar verecek.
EMRE AYDIN: "ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ"
Karaman Futbol Kulübü'nün yeni transferlerinden orta saha futbolcusu Emre Aydın, Burdur Kampında kulübün sosyal medya ekibine konuk oldu. 
Kulübün sosyal medya sorumlusu Yahya Yandım'ın sorularını yanıtlayan Aydın, "İlk etap çok zorlu geçti ama Karaman Ovası gerçekten çok güzel. İlk takıma girdiğimden beri hem takım olarak hem ekip olarak atmosferimiz çok iyi. Bunu da ligde yansıtıp en iyi şekilde bitireceğiz. Taraftarımız olmazsa olmazımız. Çünkü sahadaki itici gücümüz onlar olacak. İyi bir takım yaptık. Bize sahip çıksınlar. Takımımızın başında futbol aklı çok yüksek bir hocamız var. Ona biz çok güveniyoruz. Onun direktifleriyle taraftarımızı arkamıza alarak en iyi şekilde hakkıyla şampiyon olmak istiyoruz." dedi.